Wednesday, February 22, 2012

Warna

Perasan tak ada sesetengah warna memang tak kena dengan peribadi dan diri kita. Kalau pakai je warna tu, nampak 'gloomy' tak berseri. For me, sungguh tak sesuai dan tak naik seri kalau pakai kelabu. Tak tau la kenapa. Korang camna?

Antara baju-baju yang kalau kita pakai macam 'tak kena'. Tak tau la kenapa.

13 comments:

rATu kEBaYA said...

KCE saya tak sesuai pakai biru.. adakalanya nampak elok.. adakalanya suram semacam je..

miloais milo said...

iols = kalo warna hitam
tapi - banyak le plak t-shirt warna hitam dalam almari iols tu....

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Orang lelaki mungkin lain sikit agaknya .. LF pakai tak kira warna .. asalkan jangan seluar panjang merah, baju warna hijau ...

Marina Monroe said...

Salam,

All colours are beautiful, mind set yg sebenarnya..hehehehehe

kakchik@ella said...

Salam Dato', tu namanya "Gila warna", bukan "Buta warna". Kahkahkah.

kakchik@ella said...

@Untie Marina,

Really? But i dont looks nice in grey. Black better.

Marina Monroe said...

Salam,

why not give a try, a grey suit with white shirt & dark blue scarf around yr neck, you will look stunning dear..

Daddy Ziyyad said...

Yg saya tahu, warna pink tak sesuai, sgt tak sesuai utk saya. ~hahaha

Melati Qistyna's Mummy said...

hokeh, amik add abby sesiap ye, sok poslaju...muahahaha

izan mama mia said...

hai kakchik,
izan rasa tak sesuai pakai color kuning or kelabu buat izan suram dan muram jer...dan tambah pucat sbb kulit izan nie...memang jenis nampak pucat..ehe.. :)

kasihredha said...

akak suka semua warna :)

jeBateja said...

cuba bg den test pakai plak...kena tak...ahakz....

Mamaleesya said...

mar rasa kalau kak ella pakai grey kain shantung mesti naik seri coz kain shantung biasanya warna dia shining sket.