Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Avengers Platinum Suite Movie Outing


Muka tak sehat hari Sabtu. Bangun tidur 12 tengahari siap-siap terus keluar. Lunch dan telan 'pain killer'.


Sesekali memewah kan diri menonton Movie di Platinum Suites. Kerusi gebu boleh baring-baring bawah selimut. Boleh order makanan dan dihantar terus ke Kerusi kita.


Walaupun tak sehat, mama tetap kuatkan diri memenuhi janji menonton The Avengers bersama Si Bujang ini. 3 movies in 7 days .. cukup-cukup la tu ye. Kita tunggu Men In Black dan Alice in the Wonderland pulak bulan depan.

15 comments:

Pok Amai-Amai said...

Alice in Wonderland? Sequel ke?

Wira Nordin said...

puan, bila nak ber .com ni :P

Wira Nordin said...

puan, bila nak ber .com ni :P

nurul said...

uhuk2..tak perasan dah berubah wajah blog ni..sebab selalu baca dari google reader je..tgk hari ni eh mana baju pink/purple blog ni..dah tukar biru pulak..tp suka je sbb gambar semua nampak besar..sng nk tgk & baca..maklum la mata 4...=)

cheqna said...

kakchik..sihat tak ni???

Daddy Ziyyad said...

wauuuu platinum suite. Boleh try ni

Mooniqueen said...

Demi anak, lautan api sanggop ku renangi...hehe...tp dh rupa kakak n adik je..

Farah Shamsudin said...

eh? Alice nak kelua ekk next month kak? tak sabar nyee.. nak tgk..

gadisBunga said...

last movie tgk citer snow white. ehehehe~

bila ntah nak memovie lagi. ;D

Chekgu Azrine said...

demi anak tercinta kata orangkan..

bestnya dapat tgok avengers layanan 6stars erk..hehehe

ainnoraini said...

Nnt nk tengok alice ls pulakk

Mummy Adriana said...

Alice in wonderland? seriously? wahhhh my favs tu! :) nak pegi tgk....

Citarasa Rinduan said...

kalau kakcik nak tau, ayu dh 11 tahun tak pi panggung, tunggu umai besar sikit.. hehehe

MasZuber said...

Saya x penah merasa platinum seat macam nie..

Teringin juge..

Peri PiA said...

kc,best wooo untung jadi ank kc hehe

t.care ya