Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Payment Blogging Kita


Walau niat berblogging bukan kerana wang tetapi untuk dijadikan kenangan hari tua dan sekadar ingin berkongsi dengan semua .. tapi kalau dah Allah SWT kata itu rezeki kita ,, maka ke kita juga akhirnya. 

Alhamdulillah. Memang "Kun Fa Ya Kun" itu milik Dia kan.

*All cheques safely bank in, friends*

30 comments:

Kunang-Kunang said...

Alhamdulillah ada rezeki masuk.

LuVidA^^ said...

bestnyee

Farah Shamsudin said...

alhamdulillah.. rezeki kak.

Azian Elias said...

ALHAMDULLILAH... bestnya.. ajar akak boleh cam ne nak jadi cam ni..

Ummiakid @ lily said...

Alhamdulillah...rezeki..

el said...

byknyee..leh la open table banjer el hehehe

ayut said...

:) best ye...rezeki dari Allah..mmg xdpt dijangka...

BEN ASHAARI said...

alhamdulillah ..

-gedek! said...

ehem ehem... blanja?

HoneyLaetitia said...

whoaah, bestnya! :D

Kancilbiru said...

wow...bestnyer....;)

Cik Ina Do Do Cheng said...

Belanja cik ina ngan gedek.kah kah kah. glamer kak chik banyak tu hasil blogging : )

cik panadol said...

alhamdulillah...rezeki KC tu... :)

Huda said...

Seronoknya kc..alhamdulillah~

Mama Likha said...

ni yg pg the curve td tu ye ?
dr nuffang ke apa kc? tk phm...

Ini Kisah Tia said...

syukur alhamdulillah :)

akuzle ayu said...

umang aii! banyoknyer.. ari ahad neh sila share tips d tmn tasik cempaka yea? hihihi..

kakcik said...

Murah rezeki Ella. Alhamdulillah. :)

sya_ira said...

bestnye..masyuk..

Cik Ecah said...

rezeki :)

fAtrinA said...

wahh bestnya :)
alhamdulillah ;)

Mama Zharfan said...

siyes sgt lumayan tu!!! kc dpt advertorial post yer :)

diana said...

masyuk nih...:)

miloais milo said...

Belanja miloais, cik ina ngan gedek. kah kah kah
(pinjam komen kak ina do do cheng!)

Mak Wardah said...

Alhamdulillah KC, rezeki Allah sebab blog KC pun ada something to read & cheerish readers

Tina Othman said...

alhamdulilah, murah rezeki, byk tu

Irfa said...

bila agaknya nak capai tahap ni

PUTUBAMBU said...

takkan kak ina, uncle gedek ngan milo ais je..

putu pun nak jugak!

kahkah

Kak Eiza said...

Alhamdulillah.. byk entry kc ttg vietnam ni.. boleh d jadikan sbg panduan utk pg bulan depan... tq KC.. muahh!

tiefazatie said...

wah..alhamdullilah..best tue!

nie sponsor post eh sis?