Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Ole-Ole Dari London

My bestfriend, Kakak Cantek @ Nani Rostam, baru balik dari Kota London. Ingat lagi masa Kakak cantek planning nak pegi .. dia ajak kita sama .. tapi .. tapi .. tapi .. dan tapi lagi .. kita mana la ada cuti sebanyak tu .. paperwork tengah banyak lak tu. Ingat lagi 2 hari sebelum Kak Nani terbang kita dinner sama-sama kat area rumah kita .. Kita cakap kat dia .. Ella sedih la Kak Nani nak pegi .. lama tau 11 hari .. jauh lak tu. Kalau dekat boleh gak kolling-kolling. Hurmm .. Mana tak wujudnya rasa rindu-rinduan .. Kak Nani antara kawan rapat kita .. sentiasa bertanya khabar. Kalau ada hal tu kadang-kadang sehari sampai 4, 5 kali kita kolling-kolling. Hasben dia, anak-anak dia .. sume dah biasa dengan kita. Kiranya kitorang memang serasi lah. Suka duka sume kita kongsi sama-sama.

Fridge Magnet dari Kakak Cantek. Dia sampai KL hari Isnin petang. Selasa malam terus kita 'dating' di Restoran Bawang Merah, Subang Jaya. Yeayyy !! bertambah seri Pintu Ais kita lepas ni. Jangan sampai rasa tak nak bukak peti ais dah, kannn. Hehehe.

13 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantik

munna said...

alahai comelnya ole2 dari london tu....

Mooniqueen said...

Next time KC plan baik punya boleh holiday sama2 kan.. Cantik n cute je FM tu..

ummiakid-lily said...

comeynya FM tu..kite pun skg terjebak kumpul FM tau KC...dulu x amek pot sangat mende²...tapi skg mcm kemaruk gitu...

gadisBunga said...

cantiknye!! ada dapat lebih tak? eheheheh~

deno said...

comel :)

Peri PiA said...

lov london

Queenie said...

tu jaga jangan sampai jatuh tau! jauh mari tu....hehe

Kunang-Kunang said...

Ella,

Canyik fm tu. Kak ani sekarang dah tak boleh lekatkan fm, cucu cabut. Mereka dah tinggi, dah sampai tangan.

Alin Marlini said...

hehehehe..best r..x dpt pegi dapt adiah pun jadilah kakchik

el said...

comel FM ni kc
cam npk huruf E..E for Ella eh...R tu tuk sape

Anonymous said...

wut?? ole2 kcik bsar ibu jari kaki jek bg kat k.chik... hmm at least t-shirt ke oke skit dh nmanye kwan rpat..ke k.chik jek aggp dia bestfren rpat sgatla walhal akak chantek acuh x acuh jek nk mlayan.xaggp u sperti mna u aggap dia bestfren,serasi,rndu rnduan la. hmm ksian jgak kat k.chik ni mcm beria2 sgt dgn akak chantek, aggp ratu diva cantek sgala mcamla tp naani rostam xde pon bria2 sgt ngan u..ksiannye..alahai~

NaniRostam said...

Salam ela, minta maaf memang cuma itu dapat belikan...seb bek ela ada mentioned nak fridge magnet...kalau tak memang lupa...maklumlah anak berderet...anak sedara pun sorang jer dapat bagi...adik yang anta anak kat sini pun boleh terlupa...maid pun boleh terlupa...seb bek ada belikan liana sehelai tshirt dan hanis sehelai tshirt...suruhler dia org bagi tshirt tu kat adik satu maid satu....tak merasalah liana dgn hanis nak makaai tshirt gambar london pergi kali ni..tu yang kena plan tahun depan bawak satu batalion....9 org semuanya....wallawei...

Travel kalau fikir souvenir memang pening...belum alisya yang satu kelas semua nak souvenir..setakat dua tiga org jer yg dapat pun...