Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Back to routine selepas Terbang Tinggi Tinggi

Terbangunnya dari tidur yang lena ala-ala "Sleeping Beauty" .. baru sedar diri sudah berpijak di bumi sendiri.  Harus 'back to the normal routine' ~ bangun dan bergegas ke tempat kerja mengejar 'paper work' dan tender. OMGGGGG .. malasnya tapi seperti biasa ... bisikan Syaiton yang direjam harus dilawan dengan kekuatan iman.

Tidur malam semalam tak lah lena sangat sebenarnya .. pukul 12:30 malam dapat panggilan telefon dari Assistantku Rosnah, pukul 4:30 pagi received sms from my officemate Al. Tapi yang penting berkualiti so hati lapang dan kaki melangkah dengan gembira ke tempat kerja menyertai mereka-mereka menguruskan Tender. 

Dari dulu hingga kini .. sangat suka terbang bersama pesawat yang membawa nama dan bendera Malaysia ke merata dunia ini. Percutian singkat 3H/2M kali ini memang 'best' .. bersama teman-teman bertaraf kesayangan .. dikelilingi orang yang baik-baik .. makan makanan yang enak lagi sedap .. menemui benda-benda pelik dan unik. I have a lot of story to share with my readers. Nanti kita bagitau ye. 

10 comments:

el said...

KC g mn?
xsabar nak tahu


pstt FASHA SANDHA HAMIL..bunting pelamin

kakcik said...

Ella bercuti ke mana tu?

Nanti kongsi cerita ya?

Ahad ni jadi tak nak dating di BBB?

:)

Daddy Ziyyad said...

Sila share dgn gambar2 yg best ya..:)

Memang MAS among the best airlines in the world..setuju!!

Pok Amai-Amai said...

Alamak...tak sbr nak tau next cerita. Heheheheh...

~~zana@pb~~ said...

Tak sabar nak tau juga apa yg best tu...

diana said...

tak pernah naik mas..:p

MasZuber said...

pi mana tue kak ella..?

share yea nanti!

Qaseh said...

dengar cerita k.yanti@si bedak sejuk nie pun dah menarik. xsaba nak tgu cerita dari k.ella plak

Mama Likha said...

tix MAS mcmne kc? ada yg promo mcm AA ke ? ke kc beli time matta fair...

Irfa said...

kakchik

tq sbb naik MAS ;)