Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Jom Tengok Wayang

Buat kaki wayang, kaki panggung .. meh Misz-Ella bawakan jadual menonton wayang untuk anda semua.

Dark Shadows bermula 10 Mei 2012 ~ Cerita hantu agaknya ni. Ohhh No ... Misz-Ella penakut.
Men In Black 3 bermula 24 Mei 2012 ~ Yang ditunggu oleh Aiman my son. Will Smith .. wait for me .. we will be watching you soon.
Show White And the Huntsman bermula 31 Mei 2012 ~ Peminat "Fairy Tale" macam Misz-Ella ni harussss pergi. Haritu i cakap 'Alice in the Wonderland', kan. I was wrong .. sepatutnya Show White. Sori kawan-kawan. Misz-Ella tengah blurrr kot masa tu.

Pasal Platinum Movie Suite tu kan .. memang sangat 'grand'. Harga tiket RM40 termasuk minuman ringan kat Lounge before the movie start. Pastu boleh sewa selimut dan bantal .. kerusi boleh recline badan ke belakang .. kaki ke atas. Nak mengerekot ke .. nak bersila ke .. sukati kau. This is very privacy movie suite. I can see a lot of Mat Salleh bawak anak kecik pastu anak kecik dia jalan-jalan dalam panggung tu .. tak da orang pun kesah. Nama pun bayar mahal kan, berbaloi la bawak anak-anak kecik. Bukan diaorang caj pun. 

8 comments:

Mama Zharfan said...

me nak tgk citer snow white tu hehehhe mirror2 ari tu pun beshh!!

cik panadol said...

nak tgk semua citer ni...nk tgk johnny depp hahahaha...pokai la dok layan movie je bulan ni...

alinac lover said...

waa nk p tgk jgk la kc

Azian Elias said...

Dah lama sangat tak tgk wayang. Macam teringin pulak.. Nak tgk lah besok kot..

hidayah said...

Hero2 Saya pun tgu MIB jugak...
Cerita snow white tu bila dh tgk akak review yek. Klu hebat
bole pi tgk..
:)

Scarlett O'Hara said...

Citer Snow White tu lah yg best!

Cik Ina Do Do Cheng said...

nak tengok wayang.bestnya. buang masa hujung minggu ngan melayan menonton wayang memang best.

Mak Lagenda said...

Man in Black tu mcm best jerk!