Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Maggi Tak Halal


Jaga-jaga kalau beli Maggi. 
Jangan terbeli yang tak halal ye.
Jenuh kena samak tali perut tu nanti.

Antara Maggi tak halal yang dijumpai di Ho Chi Minh City.

15 comments:

pinky said...

heeeeee....scarynya tgk muka b**i tu....

kakcik said...

Mudah2an megi tak halal tru tak tersesat ke pasaran Malaysia. :)

Liza Abu Bakar said...

maggi pun tak elok utk kesihatan juga..

el said...

alamak el tgh mnm milo ni rs nak muntah pulak tgk muka pig tu adoyaiii

Pok Amai-Amai said...

Hehehehehehe.....

Mama Zharfan said...

tak de kat Msia kot hehhehe

Daddy Ziyyad said...

Hihihihi...kat Bali pun saya ada jumpa Maggi perasa babi. :)

wahida said...

uwekkkk...nak muntah tgk...

Farah Shamsudin said...

hope maggi tak halal ni tak tersesat sehingga ke Malaysia.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

gerun tgk gmbr pig tu

saya_arief said...

xpenah jumpe ag kat sini.

kakyon said...

rasa seriau nk mkn meggi lepas ni.mana tau tersalah packing. yg perasa ngok..ngok termasuk dlm packing perasa tomyam..heeeeek

tiefazatie said...

aiyak!xleh blah!nasib baik ada rupa muka tue..hihi

dzuandiey said...

aiyakk..ada juga maggie tak halal ya..first time tengok ni...hurmm..bahaya betul..

Izan Ishak said...

jelas kelihatan si b*** itu...