Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Terapi Coklat


Episod makan-makan dalam kehidupan diteruskan dengan Bintang Utama episod kali ini adalah Cadbury's Chocolate. Sekali beli 3 bar besar. Buat dimakan saat minda 'stress' atau kucar kacir fikir itu ini  .. buat penyelamat kala 'tummy' mahu diisi but i'm rushing so i eat u while driving. Sedap gilar coklat ni. RM6.39 sen sahaja di Tesco. Nak? Nak? Nak? Gi arr beli sendiri. Hehehe.

14 comments:

Yaya Azura aka Naz Azra said...

french vanilla ?
tak pernah yaya tengok yang tu..ker yaya tak perasaan..lg pun jarang beli, kalau beli anak je makan, mak tak sempat..kuciwa..baik tak yah beli..tapi tengok pic tu tergoda ai..hehe

Mooniqueen said...

Uihhh boleh habis ke banyak tu KC? Saya 1 bar tu belum tentu boleh habis...sebab tak suke sangat choc...If ice cream banyak macam mana pun confirm boleh habiskan..hehehe...

♥MAMASYAZA♥ said...

coklat feveret saya ni. mesti ada kat dalam handbag, habuan sambil drive sambil mkn

Azian Elias said...

tetiba drooling lahh.. alahhhh nak kena carik lah nii..

miloais milo said...

iols nak - yg french vanilla tu... :D

kakcik said...

Kakcik suka yang ada kacang badam. :)

Daddy Ziyyad said...

cadbury mmg coklat yang terbaik!

Scarlett O'Hara said...

Alamak.Buat terliur je. :D

Reena Kamarudin said...

eh ada french vanilla?
heheh.
reena paling suka coklat pahit.
ada satu jenama *wah jenama dipanggilnya*
Cameor ke camior bittersweet lupa ejaan jual kat famous amos kalau nasib baik ada jual di stesen minyak BP. hehe
sedap ;)

Farah Shamsudin said...

sy kalau nak datang bulan ke.. stress ke wajib makan coklat nih!

el said...

huhuhu lama x mkn coklat cam ni

Mummy Adriana said...

Lama tak makan cadbury smpai tak tau ada flavor french vanilla :P

cara pemesanan trica jus said...

sedapnye

Peri PiA said...

memang berkesan