Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

BERNAS | Hari Raya 2012 (The Journey) TV Commercial Director's Cut (Engl...



Pagi-pagi sudah menitis air hidung dan airmata ~ Gara-gara Iklan Raya yang betul-betul meruntun jiwa ini. Sapa-sapa yang belum tengok .. Silalah. Kalau tak keluar airmata .. lu betul-betul hati kering arr beb. Hehe.



16 comments:

bujal X said...

saya hati kering~keh keh~~

:: Mrs.Eady :: said...

tak dpt ttgk lagi :(

Nazirah Azeman said...

sy dah nangis dah td kak.nangis2 diam2 kat tempat

Kesuma Angsana said...

KA pown tgk semlam sampai tersedu2 tu!

kakcik said...

Ramai yang dah buat review tentang iklan ini, tak jadilah kakcik nak buat sama. :)

AbgBob dah cerita pasal iklan ni kat kat kakcik beberapa hari lepas, tapi masa itu belum disiarkan.

JunAina said...

Belum tengok lagiii...nak masuk u tube kat opis ni kena block.

mamyharraz said...

pagi2 ni dah mengalir air mata ni kc..

hmm sgt sedihh..

sorang menjadi mata sorang menjadi telinga..mereka tak sempurna tapi saling melengkapi..

ohhh sedih sgt :"(

Rai said...

saya hati kering..tapi tak tengok lagi la..kena tengok ni..rata2 komen sedih gila..

tengok iklan petronas tu saya takde terasa apa sangat pun..teruk betul!

Daddy Ziyyad said...

saya baru cerita pasal " sedih di hari raya" kat blog hari ni!!! ahaha

pinky said...

tu lah KC...sedih giler td ...

ummiakid-lily said...

Mmg sedihlah KC...betul air hidung, air mata sume menitis...sedih giler..meruntum jiwa.

PUTUBAMBU said...

a'ah..mmg sedih...

eelobor said...

hahaha...saya pun hampir2 gak tadi (tak nak ngaku mata dah berkaca sebenarnya)

pena rozie said...

memang sedih....

Azrine Aziz said...

yes..sedih sgt :( ...terasa di hati sy..

Kak yon said...

beriya iya keluar airmata..air hidung sekali..huhu