Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Mat Cool

People said cool is good. Tapi menurut pendapat saya .. too cool is not good. Macam orang kurang satu 'sense'. Hehehe. Maaf cakap lah .. ada masanya merimaskan. Kita berfikir dah sampai Z dia A tak lepas-lepas. Haiyooo .. lambat sungguh masuk gear. Tension tauuuu ... Ce belajar jadi cepat sikit. Paling penting cepat berfikir. Pastu cepat bertindak.  Baru la harmoni, aman. Baru la perasaan tak tertekan. Betul tak? Betul tak? Betul, kann. 

13 comments:

kakcik said...

Betul betul betullll... :)

Nanie@NMS said...

Salam Ella,

Lambat berfikir tak per lagi, still boleh terima, tapi cool yang hati dah jadi 'cold' dgn lembabnay, tak faham2 aper yang disampaikan..lagi lah teruk..
hihihihii

:: Mrs.Eady :: said...

setuju...ehh..salam perkenalan :)

Daddy Ziyyad said...

too cool macam tu = too slow! haha

Ati Masrif said...

tu yang selalu kena panggil
kura-kura...marah lak dia..hihi

Kesuma Angsana said...

aiksrim mat cool juga yg sedap hehe

Murni Alfathunnisa said...

betulllllllllllll....setuju sangat sangat sangat!

diana said...

setuju sangt...
cool sampai menyusahkan orang lagi la tak best..tak nampak cool dah..heheh

^^
kakchik.kita belajo buat header guna photoshop je.kadang2 guna photoscape.
semua nya dari google je..
"cara buat header guna photoshop/photoscape"
itu keyword nya..

jeBateja said...

ini tuju pasa sape ni...kawan sepejabat ke....ahakz

Tina Othman said...

hihi ingatkan aiskrim mat kool

@cu SaYaNg said...

acu setuju dengan KC!!!

Rai said...

tepuk dahi laju2 bagi panas sikit KC..

ah soon said...

tu la pasal..sakit otak ngan org slow2 ni