Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Mee Kari Nyonya dan Ikan Dory



Mee Curry Nyonya @ Curry Laksa and Dory Fillet with Lobster Sauce @ Secret Recipe.

My 16th year old Aiman during his birthday on 8/8/2012.


Pas makan kita sopink-sopink. Mommy (Teacher Cantek) mahu belikan sesuatu untuk Aiman tapi tak da yang berkenan. Ehhh .. baik lak kau ye. Kalau Mama .. sambar laju-laju.  Hehehe.


11 comments:

Tina Othman said...

hihi sambar laju2 dgn banyak2 ye kc

menarik mee kari tu, tina dah buat dah ikan dory resepi kc, tunggu q nak publish kan

kakcik said...

Happy belated birthday Aiman. :)

Daddy Ziyyad said...

happy belated birthday aiman...

kalau saya pun , dah orang offer, terus rembat lah kow kow! ahahaha

bujal X said...

happy birthday aiman~~teringin ikan dory la pulok~~

Annisa mulia said...

Happy blessed birthday for Aiman..

The food in the post look so delicious :D

shafiqabdshukor said...

shopping raya tros tu...

eelobor said...

hehehe...sedap gak tuh ikan dory. itu ari wife masak masam manis kat umah... memang selera saya makan.

Peri PiA said...

ikan dory tu sedap yam2

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

patutnya aiman pas kat mama dia sbb dia tak minat kan KC.. blh pindah tgk kedai yg mama dia minat..hehe.
selamat hari lahir aiman. moga sht selalu dan berjaya dunia akhirat.

Nieda said...

dah sihat dah aiman? syukur dpt beraya dgn mama kt rumah.

diana said...

la..kenapa aiman tak mau..
lain kali kalau tak mau apa kata tawarkan pada mama je..
hehehehh