Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Nasi Goreng Pagi Sabtu

Misz-ella kisar cili masak, cili api, bwg putih, bwg besar dan ikan bilis. Tumis sampai cili garing, masukkan garam, pecahkan sebijik telur, kacau-kacau .. buh nasi dan kacang panjang. Kacau-kacau, angkat.  Fish cake tu Misz-ella hiris dan goreng awal-awal.  Dah siap.  Jom la makan. Mesti seronok kalau dapat makan sama-sama, kan. Hmmmm .. dalam mimpi sahaja nampaknya.  Have a good wiken, kawan-kawan.  Jaga diri eh.


5 comments:

Azian Elias said...

akak breakfast lambat sangat ari ni.. macam nak makan tengahari lak.hee..

ishy77 said...

pttla mimpi mkn nasi goreng pg td..dr akak rupanya...hehe

azieazah said...

Kalu Kak Azie, siap kena ada telur mata lembu. Hehehe

jeBateja said...

Nasi Goreng telur dadar satu......ahakz....pehhh...macam makan kat kedai...

Kniedaz said...

happy weekend KC