Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Peringatan

Peringatan buat diri sendiri ~ Ikut resmi Padi. Makin berisi makin tunduk ke bumi.  Bila kita diatas, jangan lupa pandang yang dibawah. 

Peringatan buat Blog reader ~ Hellooo. Tq baca Blog Dari Jari-jari Halusku .. nanti datang lagi ye *sambil tutup muka malu* auwwww ..

Peringatan buat Aiman ~ Jadi insan yang berguna bila besar nanti. Mama sayang aiman sangat-sangat. Mama doakan Aiman bahagia dunia dan akhirat. Amin.

Peringatan dari Syarikat Insuran :- Your Motor Insurance Policy will expired on .... Please contact us for your renewal. Auchhhhh .. *pitam* Hihihi.

Peringatan dari JPJ ~ Lesen memandu mati 5hb beberapa bulan lagi. Sila renew before i catch you. Hahaha .. ini tipu. JPJ tak penah hantar reminder Misz-ella sendiri yang remember. Thumbs up untuk diri sendiri sebab peristiwa drive tanpa valid driving licence takkan berulang lagi kali ini. Syabas Ella!!

Ehemm ....  Beza eh muka ku sekarang dan 5 tahun dulu. 
Dulu tak kenai Collagen. 
Kalau kenai .. dulu lagi dah ku bedal. Haha.

7 comments:

el said...

kc amek collagen mn 1..:)

Mak Wardah said...

hahahaha kc, peringatan memang penting, akak drive 3 bulan tanpa renew lesen...alahai tanda2 awal usia dah gangsa

diana said...

kakchik jadi ratu collagen la lepas nih..:)

Kniedaz said...

Saya selalu buat nota buh kat ofis supaya tak lupa...tapi lepas tu lupa plak kat mana letak nota huhu

Kakcik Nur said...

Masa orang sibuk2 dengan vit c tuari, kakcik buat tak tahu. Bila dah cuba ambil terus jatuh cinta. :)

Fadilah Aziz said...

Bagus sekarang ni renew lesen ikut besday kan..saya dulu terlupa renew sampai sebulan bawa kereta takda lesen, nasib tak kena saman..

faraherda.razalan said...

KC jgn lupe tau!!!! Kang kete takde road tax, naya~