Thursday, August 26, 2010

Dulu tak nak ... skrg ??

Ada satu ketika tu, bila 1 sorang kwn sebut psl benda ni,  eeee ... tak sukanya aku.  Benci dn jemu btl aku kat 'dia'.  Maklumlah dh lebih 20 tahun brsama.  Kiranya dh bosan tahap gaban arr.

Till 1 day .. ttiba je aku brubah fkiran.  Aku mula pandang positif kat dia ... Nape entah ttiba je aku blh brubah hati ??  Kena bomoh kot aku ni ??  Hahaha ..

Akhirnya .. lpas di pk2 dan di timbang semasak2nya dgn brmcm2 jenis penimbang .. aku pn buat keputusan  yg bulat sebulat2nya. Aku setuju utk mnerima 'dia' dlm hidupku. Tak sangka aku blh brubah .. pdhal dulu aku yg beria-ia tak nak ada dia.

Korang nak tgk 'dia' ??  Eleh .. biasa je 'dia' nih.  Bkn hensem mana pon.  Rmai lgi yg lbh hensem dari 'dia'.  Tapi yg tak hensem tu la yg aku suka .. hehe ..

Ish .. malu la nk tunjuk .. kang korang kata apa pulak. Hehe .. ngada aku, kn.  Ok .. ok .. aku tunjuk. Sabar eh.  Jeng .. jeng .. jeng ...























  • Ini lah dia ..
    kekasih 'blog ku' utk tahun 2010 nih ..

    Kenalkan .. Mr. Acer Aspire 4810TZ
    Hahaha ...

    Cantek kan dia ??  Slim kan dia ??
    Cocok kan dgn aku ??  Hehe ..

    Suka dak ??
    4GB Memory tau .. vry fast .. sgt2 blh diharapkan ..

    Nipis, kn. 1 inchi je ..
    Dh 6 bln kami brpacaran .. I luv u so much babe .. muah .. hehe ...

    Tak berat .. 2 kg shj
    Kalo pikul kat bahu, tiap 1 bahu pikul 1 kg arr .. tak membebankan pun ..

    Posing skit .. kita ambek gmbr guna 'Crystal Eye' ni eh ..

    Mmg dulu aku tak da hati langsung utk memiliki computer ataupn lap top kat rmh.  Bosan arr .. dh 20 tahun keja depan komputer .. dh la kat opis tu pun computer gak.  Tp disebabkan oleh sesuatu tu .. tewas jugak aku akhirnya. Maka brmula la episod hidupku brpacarkan 'Mr. Acer Aspire 4810T' ni.  Hehe ..

    Skrg ni dah makin critical .. Aiman pun tmpang skaki.  Ada peluang je dia bwk Mr. Acer ni masuk bilik .. layan cd la tu, tak pn dia main game. Makin naik lah saham 'Mr. Acer' ni.  Hehe .. This 'Mr. Acer Aspire 4810T' ni sgt2 convenient, ringan dan user friendly. Ala .. yg iklan kt TV tu .. yg ringan sgt smpai leh pusing2 tu .. tapi kalo korang beli korang jgn la pusing2 kn dia lak.  Masuk ICU lak dia nnti.  Hehe ..




    4 comments:

    misyamissyou said...

    berapa eh? mahal tak?

    Stubborn Gurl said...

    budak degil tgh kumpul duit nk beli lappy jugak..lame dah bekenan... :(

    Princess Nur said...

    eh?? k'chik, laptop kita sama lar..hehe

    Woofer Storm said...

    kak chik,skg ni teringin nak beli sony vaio,tak tahu bila mampu..ahahaa syukur apa yang ada..heheee