Monday, December 26, 2011

Cemburu

Bencinya aku dengan line tenet yang sangat cemburu denganku. Nak upload satu gambar pun tersangat lah susah. Poyo. Tersangatlah poyo.

Oleh kerana line cemburu dan tidak sebulu dengan keinginanku, mari la kita ber riang ria dengan ber 'dance' robik bersama-sama. Ada sapa-sapa mau follow?

5, 6, 7, 8 

Jom!!



8 comments:

Tina Othman said...

kena tukar unifi lah kc nak line laju

azieazah said...

Tak larat. Baru pekena nasi dengan Gulai Cili Padi Ikan Patin!

kakcik said...

Kakcik rindukan tidur yang nyenyak. :)

eiyzniey said...

Igt cemburu pe td.
Hehee

diana said...

tenet kita laju hari ni kakchik..:)

Pok Amai-Amai said...

Nak join! Mst best!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dia suh akak rehat tenangkan minda lah tu.nak join sekali lah

MamaYatie said...

jom.. 1 2 3 4, 5 6 7 8..
dah terikut ngan kc, xtvt baru saya di hari selasa..hehee