Chocolate Oreo

Monday, December 19, 2011

OK. Kalau ada sapa-sapa nak order chocolate dengan Oreo filling ni, sila email saya. Saya Duta Chocolate tak berbayar bagi pihak kawan saya. Saja-saja dan suka-suka nak tolong dia.
Luar dia camni

Dalam dia camni ~ ada Biskut Oreo

Chocolate with Oreo Biscuit Filling ni sudah pasti membuat anak-anak kecil melompat suka hati. Eh .. yang besar macam saya ni pun boleh 'enterframe' suka hati sekali tau. Sebab saya peminat coklat. Makan coklat adalah satu terapi .. bagi ketenangan kat diri sendiri. Lagi banyak order, lagi murah harganya. Nak tau berapa? Email kita kat sini ye ~ kakchik_ella@yahoo.com

You Might Also Like

14 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail