Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Malikha's Birthday

26, 27, 28 November ~ A very tiring long weekend. Tiga hari berturut ada jemputan. Ada yang sempat .. ada yang tidak. Mintak maaf banyak-banyak. Bukan tak sudi tapi kurang berkemampuan untuk memenuhi semuanya.  Lama tak dapat jemputan untuk Birthday Party. Bila dapat .. SUKA. Terbayang anak kecil comel dan keletah tiup lilin sama-sama. Hurmmm .. bersepah air liur!! Haha.

Red Velvet Hello Kitty cake. Comel.
Nak jugak!!*tak sedar tua sudah*Hihi.

Likha with Mummy and Daddy ~ Tqvm Zetty for invite. Likha comel and 'very the Jepun' ~ sebijik Zetty masa kecik.
Alalala .. comelnyaaaaa ..

Ooppsss .. kita jemput Kak Nani dan Hanis di BJ dulu sebelum vrommm  lelaju ke sini. Serius laju sebab kita bawak keta 150km/jam walaupun Shah Alam-Setia Alam dekat sahaja dan 'the road is so clear'. Speed Trap?? Later cite eh. Hihi.

OK. Kita sudahi Entry mengenang petang yang manis ini dengan gambar Birthday girl, Malikha bersama Hanis yang manis, khas buat peminat Hanis Zalikha.


12 comments:

Huda said...

cantik dan nampak sedap kek tu..

Fara said...

Kek tu mmg ctklah...kemas je buatan die...Comel! Hiks! Klu sy, syg gile nak mkn....sbb mmg cute!

rara pinkmafia said...

wahhhh hanis zalika.besh nya.

Mamaleesya said...

wah comelnye kek hello kitty. Aleesya pun suke banget hello kitty

kakcik said...

MALIKHA- nama yang melambangkan 1Malaysia. :)

MamaYatie said...

canteknyaaaa.............
kek & org2nya...hahaa

diana said...

comel nye kek dia..:p

wanie wonek said...

wah cantiknya kek tu.

nazirah said...

wah2 jmpe HaniS Zalikha ek kak .. wiwiw comel la die. eh eh kek tu nmpk sdp huhu kt setia alam je? npe tka singgah rumah cci skali? hee ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

lajunyer sis bawa kereta?hehe

comel sgt besday girl ..geram tgk.dan geram nak pinjam mata cantik hanis

el said...

cantek lah kek tu kc...
hehehe

Mama Likha said...

kakchik ! tq for blog this... terharu sgt.... tq sgt2...!

kc pun sudi dtg. wpun skejap, jadilah.. maaf ye kc kalau ada terkurang aritu...


malikha nama 1 msia ? hehehe