Khamis malam Jumaat di rumah Kak Nani

Thursday, December 22, 2011

Hari Khamis malam Jumaat ~ Bertemankan wanita cantik yang saya sayangi, kita pegi rumah Kak Nani. Meninjau dan memeriahkan persiapan terakhir Liana, bakal pengantin yang sedang berdebar-debar membilang saat dan detik yang tak sampai 24jam lagi bakal bergelar isteri. Merah inai di jari tapi kurang seri, maka saya lah 'despatch' yang datang dengan utusan membawa 2 tiub inai untuk memerahkan lagi jari.  Sib baik Butik Tukang Inai depan rumah ai. Hihi ..

Kita pun teringin gak, kan Yantiiii ...

Pelamin manis ala-ala "Inggeris". Bak kata my kesayangan Yanti ~ Pelamin yang sangat suci .. serba putih. Cantik dan Menarik. Saya gembira bila dapat menyumbang sedikit sebanyak untuk majlis ini dan antaranya ialah 'recommend my friend' untuk mendapatkan pelamin yang cantik dengan harga yang tersangatlah 'affordable' ini. Teruja tak korang? Kalau teruja, jom serbu rumah Kak Nani esok hari.

Sebelum Liana rasmikan, meh kita ambek gambar ramai-ramai. Kanda Yon pun turut serta. Memang dah berjanji untuk jumpa di sana bersama-sama. Mak pengantin a.k.a Kakak Cantek kesayangan saya walaupun penat tetap senyum dan bergelak ketawa ala-ala 'Kanak-Kanak Ribena' versi "Mak". Hihi.

Bilik pengantin tinggal tunggu sentuhan terakhir. Nak tau apa dia? Rahsia ...

Kalau u ols nak tau, ada banyak lagi yang cantik dan menarik di sana. Kita tak nak cerita banyak-banyak nanti tak 'surprise' ... So, sesiapa yang dah dapat jemputan, jumpa di sanaaaa ... Kalau ternampak muka comot ai esok hari, usah malu bertegur sapa ye.

You Might Also Like

21 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail