Hujung Minggu Aktiviti Berderet

Friday, December 23, 2011

Saturday. Wahh .. kemain lagi yang tak kerja hari Sabtu guling-guling and  'lepaking.' Santai habis. No rushing ,, No hurry. Unlike me, i have to go to work. Nak ambek cuti, cuti udah berjaya ku habiskan. Yeay!! Pecah rekod tahun ni cuti habis lebih awal, menunjukkan betapa 'happening'nya tahun 2011 ini.

So, pasni nak meraikan pengantin di rumah Kakak Cantek.  Nak bersama-sama meraikan Hari Bahagia Puteri Sulung Kak Nani. Perancangan awal pagi-pagi mahu ke sana tapi alahaiii .. merancang dan kejadian sebenar selalu tak sama, kan. Tak pe .. biar lambat asal selamat ~ Kata orang. I believe my Kakak Cantek sangat memahami. Hihihi. 

Hujung minggu di hujung tahun biasanya orang gunakan peluang untuk bercuti. Unlike me, i have done with  activity "Cuti-Cuti" earlier. Udah tiga kali Terbang tinggi-tinggi tahun ini. Lagipun tiap-tiap tahun hujung tahun mesti cuaca tersangat la "unfriendly", pastu aktiviti Aku Nikahkan Dikau berderet. Every weekend booked. So, carry forward sahaja aktiviti Cuti-cuti kita or .. plan smarter by do it earlier like what i did. Ecece .. nak jugak puji diri sendiri. Hihi. OK lah. Got to go. Happy long Holiday, friends. Eleh .. cuti dua hari pun nak kecoh!! Hihi.


You Might Also Like

9 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail