Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

ELLA

Katanya Ella itu ...


Entah le. No komen.

24 comments:

Izan Ishak said...

so true kak chik ella... menggambarkan dirimu yg sebenar...

Mamaleesya said...

kerana dirimu begitu berharga :)

Ladysirna said...

Salam...

Eh, kebetulan le, family n kawan rapat panggil kita Ella juga, samala:)

gedek! said...

tercari2 keychain nama gedek....

tak wujud pon...

(sedih)

Dalila Hamid said...

mungkin ada benarnya..... suke la tuu!!.. dlm nada saida..... kk CT..hheee

ziana said...

Sesuaiiiiii gitu KC

Fara said...

...walau sy tak kenal KC tp 1st impression sy begitulah! Hiks~

gadisBunga said...

saya rasa macam betul. baru jumpa 1st time tapi nampaknya KC mmg mcm yg keychain tu cakap.

saya simpati dengan uncel gedek. kehkehkeh!!!

Adzrien Shoppe said...

memang benar bagai dikata... ingat Ella & the boys..

nyanyisunyi said...

hahaha..tetiba akak pun tergelak baca komen gedek..

cuba ella cari makna dalam bahasa Arab pulak..

akak pun rasa key chain tu menggambarkan ella.tp sebab haritu kita tk berapa kenal lagi kan...

Melati Qistyna's Mummy said...

Muahahaha.... Yg keychain unkel Gedek tuh, leh dicetak sendiri *larik*

Tats so true.... :)

Lama x singgah jenguk kc *err, rs smlm ada singgah kan* keh3x.... Byk tol n3 terlepas..... :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ye mmg menarik perhatian ku org nya....ELLA.sweet nama tu .love u sis!

Nieza said...

menarik nama Ella dan orgnya ni:)

~..Lesung Batu..~ said...

heee betul tu..serupa!heheh lamanya tak dtg sini..huhuhu bz la.. rindu giler..haihh.. bila nak jumpa ni.. nnt kalo trun shah alam bgtau la..boleh jumpa! ngeeee

azieazah said...

Kadang2 seronok kan, jumpa benda yang menepati diri sendiri.


*GEDEK tu ndak yang freee tuuuu...

Woofer Storm said...

pewit kak chik..bunyi cam betul je ni..ehee

Kancilbiru said...

betul....mmg menggambarkan KC...hehehe

JunAina said...

memang sesuai dah...memang cantikkk...

eliyaezlinalias said...

true true true~~~

Lagenda said...

klu KC dah kata no komen, mak pun no komen la jugak...

logorithm said...

Memang kena lah nama Ella ngan KC!


Terbaru dari Logokoko:

[U] Pakcik kitar semula menunggang secara berbahaya demi sesuap nasi

[U] Video detik-detik keruntuhan Jambatan Tenggarong!

[U] Dilarang membuang SAMPANG!

Mama Likha said...

mcm kenalah dgn perwatakan kc keychain tu.... kc rasa? knp no komen hehe

kakyon said...

yang akk kenal..yelah tu..:)

Irfa said...

mmg cantik pun :-)