Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Jumaat Pertama Bulan Dua Belas

Jumaat pertama bulan Dua belas ~ Biasa-biasa aje, tiada istimewa. Moga bulan terakhir untuk tahun 2011 ini lebih bererti dan bermakna dari bulan-bulan sebelum ini. Amin.

Eh .. sedikit istimewa sebab harini kita keluar awal sebab antar anak kita yg dah mula bekerja 'part time' sejak semalam. Moga Aiman hepi dan tak rasa bosan sebab selalu keseorangan di rumah lagi.

Selamat berhujung minggu untuk u and u and u*who read this entry*

19 comments:

eliyaezlinalias said...

hepi wiken kc!

Chekgu Azrine said...

salam perkenalan dan selamat berhujung minggu to u sis..:-)

MamaYatie said...

amin! Sama2 lah kita manfaatkan hari2 terakhir thn 2011 dengan sebaik2nya...

bodyguard dah abis SPM ke kak chik? ker cuti skolah bese...

Fara said...

Selamat bercuti hujung minggu. KC, mana entri yg mencengkam jiwa? KC nmpk bz betul.

nyanyisunyi said...

rasanya sekejap je dah nk masuk tahun baru kan ella..
selamat berhujung minggu..tp akak kena keja juga..

Huda said...

KC aiman kerja apa? bagus betul, muda2 dah pandai cari duit sendiri kan..

Vona Fragancia said...

SELAMAT BER-WEEKEND!

Queenie said...

waaa ella..kebaya biru eh...
cantiknya...

aiman dah kerja?
baper umur dia?
maaflah tak sempat nak baca entri yg lama2 punya...tu yg masih dalam kesamaran hehe gitu kekdahnya.

cik paja hanim said...

happy weekend KC..ujung2 mgg bole la baking project jugak taw!

mama maman said...

Dah remaja dah tu.. pandai cr duit sendiri dah..:)

tp nmpk mama dia manten je lagi.. apa petua..?? hhheee

Cik Bambam said...

happy weekend KC..

saya gadis december! hahaha.. :P

nisa said...

happy weekend juga kc,dh lama x jengok kc,take care kc

nisa said...

happy weekend juga kc,dh lama x jengok kc,take care kc

idiey said...

kc baru potong rambut ke?.. comel le ;)

Anonymous said...

seriousli kak chik senyum nmpak manis dlm pic ni.. sdap mata mmandang.. tq sbb bg sedekah (snyum kan sdekah) hu2 :)))))

yana halim said...

happy weekend kak ella.....aiman buat keje part time apa ye?

el said...

wahhhh aiman keje partime ke kc...keje ape..sibuk nak tau...

Melati Qistyna's Mummy said...

Keje kt mana kc? Wahhh.... Dh pandai berdikari dia ye...

Cik Ina Do Do Cheng said...

bestnya aiman dah start keja cuti sekolah ni. tak pelah, at least tak delah dia boring duk umah bila kak chik keja.