Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Terapi!!

Terapi paling best :- Bila berdamping dengan makanan yang 'best-best' camni. 

Ada yg sama 'spesis' macam kita tak? Kalau ada, kita geng. Meh Give Me Five*Pap*tampor skrin je le*

23 comments:

Kancilbiru said...

yer KC...kita ni memang sama spesis...hehehehe...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahhh mmg menarik .nak sikit KC

kakcik said...

Kang pecah skrin pc kakcik ni , sapa nak jawab? hehehe...

Ana AzNuRuL said...

saje je nak buat orang lapar + kecur air liur =(

kalau bukan sebab alergic benda sejuk + ais dah lama saya telan =(

saya air dalam peti pun takleh minum..confirm hidung terus sumbat & selsema..kadang2 minum gak buat lepas gian..lepas tu tumbang demam =(

salah satu nikmat dunia yang tak dapat saya nikmati...........

Wanieys Hashim said...

nyummy...sedapnya =)

Huda said...

Alaa, sedapnyaa..:)

MamaYatie said...

give me 5,hoyeee!!
tp kan...kc tetap slim, den makin kembang huk3x

eliyaezlinalias said...

Samalah kita kc---sugar crazee!!!huhuhu

bujal X said...

ni la terapim paling best~keh keh~

Mamaleesya said...

mar terapi paling besh, pegi sopeng hehe. Abes duhet.

Kalo makan bole gak kenyang :)

JunAina said...

wahhh..best2...I give u 5...

Cik Ina Do Do Cheng said...

tengah menahan tekak ni kak chik. nampak kacang merah , nata de coco, terasa rasa kat tekak ni.

CintaZulaikha said...

ni namanya terapi nak membesarkan badan nih..hehe..cedap~

Daddy Ziyyad said...

terapi macam ni, hari hari pun takpe..I relaaaaaaaa....~hahahaha

munna said...

SAMA SPESIS LAH KITA KC....TERAPI TERBAIKKK NI

Anaa said...

kita tepok slow2 skrin laptop kita ehhh.. sat lagi pecah tak pasal lak nak ganti harta kompeni.. :)

F.A.R.A.H. deeb said...

Dah tampor... skrin! Hehe...

Dalila Hamid said...

terus buat dela lapaq!!

Nieza said...

Assalam kak chik ella...wahhh ni lagi terguda..mana nk cari kat sini ni..kena ambil snow la buat abc utk gantikan terapi gini..hehe

Woofer Storm said...

sis,sila belanja saya satu.hehee

Mama Likha said...

pap ! give me ten ! samalah kite kc.. tp kc tkpe terapi byk2 bdn duk gtu jerk.. hiks

akuzle ayu said...

ohkey, gimme 10!!

alinac lover said...

suka jgkkkkk!