Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Khamis dengan suara

Kalau semalam tanpa suara, hari ini sudah boleh mula berkata-kata. Terima kasih kawan-kawan .. semua nasihat dan panduan akan saya amalkan. Nak Jus Asam Jawa .. nak air suam banyak-banyak .. nak pedas. Eh .. tak boleh. Kakcik seroja kata tak boleh makan pedas. Hihi


BTW, semalam kita kemas rumah termasuklah melipat selonggok kain yang setinggi Gng Everest*cewah .. mesti nak tertinggi, kan*berlagak* Hihi .. termasuk la baju kerja kita yang setelah dilipat dimasukkan ke dalam "laundry bag" dan dihantar ke dobi untuk diseterika oleh pekerja-pekerja Indo di situ . Baru terperasan yang kita masih "S" walau berat dah excess 3 kg dari berat biasa. Kita "S". Korang apa eh?

21 comments:

Tina Othman said...

mesti selalu shopping kat isetan kan, tgk brand baju pun tau

ala......berganda2 dari kc lah saiznya

eliyaezlinalias said...

Sya pon s gak kc tapi S=SUPERbig!!! Hahahah

kakyon said...

akk dulu XL..larr ni dah L. rasa macam nak jadi M..mungkinke boleh jadi S?..huhuh

Melati Qistyna's Mummy said...

Kita s jugak... Sedang2.... Muahahaha

mama maman said...

s=small... but me up s, down m or l... hhhaaaaa...

Ummiakid @ lily said...

same size lah kita KC...shopping salah satu terapi minda yang tgk berserabut...bagi saya selain makan ice cream.

Fara said...

KC mmg kecik orgnya! Klu jumpe kat luar mst KC terkujat tgk sy t sbb sy saiznya GIANT! Hahahahah!

el said...

saya free size kahhhhhhhh

wak gelas said...

wak kok nggak sukak minum jus asam jawa jugakkk ... eeeeE wak dh datang niiii nk komen komennnnn..........

Ibu Darwisy said...

wah KC..s yer..jeles..hihihi

Mamaleesya said...

mar size 36 hehehe...size XS je.

munna said...

munna berganda2 dari size KC .....

Amy Syaquena said...

saya double s kak , cam ner huhu..

gadisBunga said...

errrr....saya memilih untuk tidak menjawab. heheheh~

Mama Likha said...

triple lapanpuluh SSSSSSS hihi..
kamis dgn suara tp tkdgr pun suara KC ni ! induuuuu....pulak...

Cik Ina Do Do Cheng said...

kak chik tergugat cik ina ko size s.glurp telan air liur, malu nak sebut size sendiri:(

JunAina said...

KCE...baju S tu american size ke? kihkihkihhh.....

Irfa said...

S tu size 13 tahun lalu
kini seiring dengan peredaran zaman sy pakai size XXL.
hehe

F.A.R.A.H. deeb said...

kite saiz S=sungguh no menipu! Ahaks! Wahhh caner bleh menten KC. Cer cite cer citer!

Mama Adam said...

Dulu xs. Sekarang dah m. Rasa ok aje. Jgn naik g l sudah...

alinac lover said...

yong m ke l..dulu xl hehehe