Hujung tahun 2011

Thursday, December 29, 2011

Bye Bye 2011. Welcome 2012. Camna korang rasa ? Best tak korang? Suka tak? Satisfied with your 2011 achievement? Dah mula pasang azam, impian dan angan-angan untuk 2012?

As for me .. Biarlah ku simpan untuk diri sendiri tetapi sejujurnya .. masih banyak yang perlu diperbaiki. Almaklumlah .. kita insan yang tak sempurna .. banyak kurang sana sini. Tapi kalau kita ikhlas nak berkawan, maka terimalah 'each other' seadanya dan dalam waktu yang sama keep on improving and upgrading. Chewah .. mcm la kau Pakar Motivasi, Ella oiii. Hihihi

A lot of interesting things happened during the last week of 2011. A lot .. dan semuanya melibatkan my kesayangan. Nanti kita updet kat sini agar boleh dijadikan kenangan me and my kesayangan di masa tua nanti. Buat masa sekarang ni rasa yang ada hanyalah PENAT sebab semalam kita ke Utara menguruskan hal-hal duniawi dan pagi tadi ke Putrajaya untuk menguruskan satu misi. BTW, thank you readers yang tetap datang ke Blog kita walaupun kita tak da entry seharian semalam. Keluar pagi pukul 8 balik pukul 10 malam. Pastu line internet tersangatlah sengal. Wahai UNIFI .. cepatlah sampai area rumah ai. Hihi. Eh .. go to go lah. Jap-jap lagi jumpa lagi ye. Bye.



You Might Also Like

14 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail