Sunday, December 18, 2011

Hari Sabtu ~ Working and Rocking


Siang kita kat sini ~ 
Tanpa jemu, 5 setengah hari seminggu berkhidmat untuk Company.

Malam kita 'rocking' kat sini. Dari zaman berjalan kaki dari San Peng Flat ke Stadium Negara, Amy dan Search tak pernah menghampakan kami semua. Konsert best .. tapi ada 2, 3 kejadian yang tak best. Entah apa-apa. Nak tau apa? Hurmm .. jap-jap lagi kita cerita. At the moment .. kepala macam-macam ada. Tunggu eh.

17 comments:

eliyaezlinalias said...

wahhhh..minat otai rock neh eh..huhuhu

Huda said...

best tak KC?

diana said...

ada yang tak best ka???
meh citer2..:)

Pok Amai-Amai said...

KC dulu duduk kat flat San Peng ke? Pehh! Bkn calang2 tu!

pinky said...

tak sabar nk tggu KC update....

Hanis Azla said...

wah.. tgk konsert search.. best tu..

Tina Othman said...

uwaaaaa bestnya kc dpt tgk konsert seach, dahlah minat sangat dgn dorang ni

My Little Diary said...

best nya dpt tgk konsert search...
bila lah ada peluang i nak tgk ni...huhuuuu

Melati Qistyna's Mummy said...

Ehehehehe..... Byk tol tenaga kc ye :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ada yg tak best ke KC?

Scarlett O'Hara said...

Jatuh cinta kat Amy masa umur 12 tahun sampailah sekarang!:D

logorithm said...

Uiks? Ada jumpa Ben kat sana?


Terbaru dari Logokoko:

[U] Video khas ulangtahun ke-18 Tragedi Highland Towers

[10PG] Kenapa b*bi yang menjadi mangsa?

[U] Promosi Hebat! Jimat RM0.00!

gadisBunga said...

o. KC pun keje sabtu half day jugak ye? :D

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

pernah.. teringin nak g konsert ni la.. tp xberkesempatan lak :(

Nurul ain said...

amboiii akak.. bukan main lagi dia :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

nostalgia flat san peng : )kak chik cik ina jeles , teringat pegi tengok amy search kat funfair.

alinac lover said...

update ye kak