Monday, December 26, 2011

Makan pagi Sabtu

Lagi entry tentang makan. Alalalalala ... bukanlah tak tau nak tulis apa sebenarnya. Malah, entry dalam Draft Box berderet tapi ... tapi .. alaaaa .. nanti-nanti la ye. Nak kena selesaikan yang mana patut dulu then baru boleh fokus betul-betul. At the moment gambar sarapan pagi Sabtu paling melekat di minda.

Low calorie Tosei Rawa. Pedas, lemak dan berkhasiat.
Ye ke berkhasiat? Ye la kot? Hihihi.

Memang la paginya low calorie tapi tengahari dan petangnyaaaaaa ???? Wah .. wah .. wah .. Hepi gila perut dijamu dengan makanan yang sedap dan enak di Kenduri kawin Liana. Nak tau pe ceritanya? Jap-jap eh. Nanti i cerita. Happening habis beb!!

8 comments:

gadisBunga said...

udah rupa macam roti tak berapa nak jala kan? heheh~

Pok Amai-Amai said...

Sy suka tosei rawa! Makan lak dgn kentang masala! Pastu minum teh tarik halia kurang manis. Mak aihh! Lengkap sarapan sy KC!

=p

Apik Pehe said...

hehe..lama da tak makan tosei

JunAina said...

Tosei...aina suka rasanya. Daripada makan roti canai lebih baik makan tosei.

kakcik said...

Berbanding roti canai, kakcik lebih menggemari tosei. :)

Tina Othman said...

tina tak brp gemar tosei sebab ada rasa masam2 kot

sabar menanti, nak tgk gambar kawin tu

Mamaleesya said...

nyumnyum

Queenie said...

eeeh....ingatkan alas meja berenda tadi hek3...
cantiknya..sayang nak makan...