Tuesday, May 29, 2012

Kita Makan

Satu hari biasa. Hati mahu ke Bank Rimau tapi 'tummy' menjerit kecil minta diisi. Owhhh .. baru teringat pagi tadi tak breakfast rupanya. Tetiba rasa bersalah mengabaikan 'tummy' .. so instead of Bank Rimau .. kaki divert ke Kedai Makan. Macamana lah boleh terlupa Sarapan? *sambil merungut dalam hati*

 Limau Soda dan Laici Selaseh.

Nasi Lemak Lauk Ayam. Not mine.

Chee Cheong Fun with Fucuk and Curry ~ Yang ni Misz-Ella punya.
I love food. All kind of food ~ Malay, Chinese, Indian, Arabian, Italian, Japanese and Vietnamese.
Yang penting halal.

Well .. Kau memang lapar ye Ella? 

17 comments:

pinky said...

tak pnh rasa chee cheong fun tu....sedap ke???huhuhu....

Cahaya Kita said...

kedai makan mana nie ella?

Mama Likha said...

sdap air tu nmpk.. lain dr yg lain kan... :)

Mooniqueen said...

Aduhhh air ijo tu tak menahan??Dah meleleh2 ni...dapnye...

kakcik said...

Mujur masih ada kuah dalam pinggan tu! :)

el said...

kak tu menu dr mn tu kak
cam cheong fun kari je tgk
tu dia licin no

Reena Kamarudin said...

boleh lupa nak brekfes? hehehe.

Pok Amai-Amai said...

Chee Cheong Fun tu kuahnya cair kan?

Yaya Azura aka Naz Azra said...

nasib baik pinggan tak leh makan...hehe..lapar sangat ye kak..

Ibu Darwisy said...

terkenan air laici selasih tu...

yana lyana said...

wahhh..chinese food ke tu? ala2 yong tau fu eh? nampak sedap...

Isteri Encek Bard said...

kakcik air tu memang buat penyejuk tekak yang dahaga.. slrupppyyy

miloais milo said...

ais laici selaseh... sedapnya!

Nurfaizah M Nor said...

sodapppp ehh kc! favourite izah jugak tu...tapi ayam nasi lemak mcm memangil-mangil la....

gadisBunga said...

kecil sungguh jeritan tummy itu ye KC. huhuuh~

Chekgu Azrine said...

Saya tgok pun k.kc..terus lapo..haha

SURIA AMANDA said...

mak oi...berbunyi2 my tummy tgok gambar2 ni...