Tuesday, September 20, 2011

Girlfriends ..

Si Cantek ni .. yang sokmo mukanya dalam blog cumil ku ini .. tak lain tak bukan ialah Ismayanti @ Pinky, Accountant kat DRB berkelulusan Master in Forencis Accounting and Financial Criminology ni 'dating' dengan kita hari Rabu malam tu. Jangan marah eh Yanti Kak Ella 'reveal' your job and qualification kat sini. I know you are low profile .. tapi .. blog ai ... suka hati ai lah nak tulis apa. Hihihi ... 

Lepas gi 'Open House' rumah one of our friend, kita sambung minum air panas kat kedai. Tak lengkap makan dan minum without the finale part which is 'Air panas'. Kita borak .. gossip .. gelak .. cerita tentang impian .. masa depan. Echewah .. cam serius jer. Hihi.

Pastu kita balik berbekalkan "Bread Butter Pudding" yang Yanti buat sendiri. Resepi dia dapat hasil dari skodeng blog Kakak cantek. Sayang betul Yanti kat kita eh .. sokmo tabur 'baja' supaya lebih subur dan gebu dari dia. Hahaha.


6 comments:

Daddy Ziyyad said...

1st time saya dengar dalam accounting pun ada forensic ya...:)

diana said...

bijak,cantik dan pandai memasak..:p

eliyaezlinalias said...

windu kt kak pinky..da la plan nak deting kensel aritu..hukhuk

norh said...

lepak malam2 tu best tapi dah lama tak buat...

Cik Bambam said...

master in acctg forensic..perggghhhh~! sy degree acct je dah nak botak kepala..uhuhuh

alinac lover said...

waaa~ best tuuuuuuuuu