Thursday, September 23, 2010

Gila lepas memiliki blog ..

Sejak ada blog ni ..

Aku lebih suka ckp sorang-sorang dari cakap dgn org
Aku lebih suka mengadap PC atau Lappy

Ini normal, biasa atau sudah gila? Bila dah bosan sgt, nak je aku bakar lappy tu!! Tapi eh .. jangan !!.. mahal oooo Mr. Slim  tu. Hahaha ..

5 comments:

AiDa AzRyN said...

haha~ kelakar jugak eh akak~ suke baca blog akak.. ;)

kakchik@ella said...

bkn kelakar je gurl.

Komplit dgn over, gediks, kelam kabut, panas baran, laser. Sume belaka la ada kat akak nih. Hahaha ..

axelida said...

haha... saya pon rase centu gak... fb dah jarang bukak sbb byk BW nak cover.. hehe

Stubborn Gurl said...

ahaha...
jgn smpai tido pon dok mengigau blog je kak oi...

mcm2 akak aku sorng nih..huhu..
bile kite nk hang out lg kak?..
ssh la bnde dirancang ni..
asik2 xmenjd je..huhu

kakchik@ella said...

sometimes aku rasa luah perasaan kat blog lagi best dr fesbuk

Ein .. windu kat ko la dik. Hehe ..