Tuesday, April 17, 2012

Dari Lantai Tari ke Bilik Nyanyi

Cerita minggu lalu.  Cerita gembira-gembira bila Dari Lantai Tari kami bertukar ke Bilik Nyanyi. Kali pertama 'outing' dengan Geng-geng Aerodance M3 memenuhi jemputan dari Teacher Tinie untuk sama-sama menyanyi*dia belanja* Tq Teacher.

Bukanlah nak menyanyi dan makan sangat sebenarnya nak pulak badan penat sebab siang tu kerja*we went out on weekdays* tapi menghormati jemputan dari Teacher. Dari SU ke Klang Executive Club terasa sungguh cepat bila Pinky@Ismayanti yang drive. Ala-ala F1 gitew. Hehehe.

Seperti biasa .. menanti cos we are always early

The Driver of the night ~ Ismayanti @ Pinky

Tukang Belanja yang juga tukang jaga monitor. 
Pantang lagu tak best... SKIPPP. Gitew la gaya dia. Hehehe

Get ready for Mr Saxobeat dance .. macam yang kita selalu buat kat kelas tuuu

Mr. Saxobeat in the house. Gamat masa ni  tapi sayang tak cukup 'space' .. 
Saxobeat terkepit le movement kami jawabnya ... Hehehe

Lagiiii .. Gambar ambek dari FB Zura Helme .. tu pasal asyik gambar dia jer

Alin dan Zura Helme. Ratu Gelek malam ni jatuh kepada ... Alinnnn 
*sambil tepuk tangan hepi-hepi*

Makan, nyanyi .. makan .. minum .. nyanyi lagi. Tu je la kerja kami. 

Gandingan suara power Su Toyota dan Kak Jijah. Lagu Rock Kapakkkkkk ..
pilihan kami sebab kami sume "old timer". Hehehe.

Sambil nyanyi ambek gambar together-gether.

Dan ambek gambar lagi ..

Zura Helme & me. Cunnnn dia ni walau dah ada anak dara.

Zura Helme with her 15 years old dotter

Wah .. wah .. wah .. Teacher Tinie menyanyi diiringi Penari

Teacher Tinie .. who is also Tukang Belanja.

Rozana song sang by the real Rozzana. Kalau dah Ahli Akademik, ke Bilik Nyanyi pun masih bertemankan Buku lagi. Alahai Kekandaku Professor Dr. Rozzana ..

Me, Pinky and Kak Zana went back earlier than others feeling "full" and happy. We had a blast that night .. spending quality times with nice people .. eating nice food .. sing beautiful songs. Best. Memang best. Terima Kasih lah kepada para-para suami yang mengizinkan para-para isteri keluar bersuka ria. Sekali sekala, apa salahnya, kan.






10 comments:

-gedek! said...

Rambot baru! Cun!

kakcik said...

happy je semuanya...

Pok Amai-Amai said...

KC dan gang yg sporting!

Psst...slim betul KC. Suke tgK.Kwn KC yg Zura tu...ade anak dara umur 15 thn? Sy igt die early 20s.

Tina Othman said...

zura tu dah ada anak dara? cantiknya dia

bestnya kan ladies outing ni, tak sabar tunggu anak2 besar, boleh mak ni berjalan2 sendiri hehe

Wira Nordin said...

adoi kak..happeningnya...

miloais milo said...

happening banget tu!

Aku Ibu Muda said...

bestnya...

kat sini kalo nak karok kena g underground punya...huhuhuuu

Chekgu Azrine said...

wow..sakan sungguh akak2 ku ini.. hehehe

hamzah ian said...

lawo zuraa

qemaishak said...

kak chik nampak makin berseri...