Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Mahu Tapi Ragu-Ragu

Keliru. Antara mahu tapi ragu-ragu. Pernah tak korang dilanda situasi begitu? Satu hati mahu .. hati satu lagi cakap .. Jangannnnnnn. Ehehehehe .. yang mana satu pilihan daku *sambil menyanyi pura-pura hepi*

Orang dulu-dulu kata .. Jangan Ikut Hati sebab ikut hati mati. Jangan ikut rasa .. ikut rasa binasa. So, Wahai Misz-Ella yang bijaksana*ecece .. perasan* gunakanlah akal dan fikiran dalam membuat pertimbangan pastu buatlah keputusan yang intelligent.

OK.OK. Go away dilema .. Tuan rumah nak letak gambar dia masa muda*feeling baca entry ini at 60's bertemankan cucu yg comel .. ahahahaha .. jauhnya berangan ...*

OK my grandson/grand dotter or whatsoever .. This is your Granny at work when she was almost reaching 40's. Glamour ok 4 Series .. BMW pun tak keluar versi tu tau. Hehehe .. Muka serabai berpeluh berminyak kebizian buat kerja. Ambek gambar tanpa flash dan tak cukup cahaya. Pasaiapa tangan lebih cerah dari muka? Sapu bedak kat tangan ke kat muka ni? Kahkahkah .. Petua ambek gambar .. nak putih dan cerah gi tadah muka bawah lampu. Lagi dekat lagi bagus. 

Ahaaaaaaa .. akak dah lawa*mati la perasan* Hehehe. Ni masa keluar berhepi-hepi menerima jemputan dari rakan. Nak buat Entry tentang itu masih tak ada masa. Later-later la ye .. *harap tak lupa*. OK lah friend. Got to go. Sapa cuti esok? Selamat Bercuti. Selamat Bangun Lambat. Ai kerja .. sobssss.

7 comments:

Farah Shamsudin said...

selamat berhujung minggu kc.. kc tetap maintain vougue!so jealousy.

azam said...

:) nice

Fai Shaklee said...

kc memang mantain vouge... vouge grandma.hihi ;)

Daddy Ziyyad said...

tak sabar nak tgk ulasan cucu KC nanti...ekekekek

Sherwiena Muzzawer said...

comel lah..;D

Syazwan Che Deraman said...

kak natural beauty, orang lain, muka putih tangan gelap.
kihkihkih,

Tina Othman said...

cantik lah kc gambar kat ofis tu, bestnya kan bila kita makin berumur, makin cantik

tina harap sangat bila tina masuk 4 seris, cantik tu balance luaran dan dalaman