Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Mini Pavlova & Durian Pancake by Petit Delica

Ramai yang tanya tentang Pavlova. Pavlova saiz standard yang biasa 2 tingkat dan besar harus dipotong bila nak makan. Mini Pavlova yang pernah keluar kat blog Misz-Ella ni pulak lebih kecil dari yang biasa. Sekali dua gigit habis sudah so pisau tidak diperlukan disini ye .. guna gigi sahaja. Hehehe.


Mini Pavlova by Petit Delica
RM2 per piece. Minimum order is 20 pcs.

Durian Pancake by Petit Delica
RM2 per piece .. 15 pcs minimum order.

Kualiti dan rasa telah dicuba dan disahkan sedap oleh Misz-Ella. Dua minggu berturut order kat Sasha .. send right to your door step tapi ada delivery charges ye ..depending on the location. 

Berminat dengan makanan sedap-sedap di atas? Kol Sasha directly at 0123327955. 


13 comments:

kakcik said...

Sangat mengujakan selera! :)

Pok Amai-Amai said...

Teringin nak merase...

firuz aka MDT said...

KC, sy beli durian pancake kat ikano..1 peket-rm10.. :D

ummi_khalish said...

assalam KC...rasa nk blik mesia je...huhuhu...ngidam durian pancake tu....

h4ni3 said...

durian pancake tu sungguh menggoda! auww

susumanis said...

mmm..looks so yummmeh..nanti nak bawak pi bertandang umah org as buah tangan pun elok ya, tq for sharing KC

missrivebell mumun said...

sedapnyer.....

pena rozie said...

Teruja nak rase...

Kunang-Kunang said...

Sedap nampaknyer.

Mama Likha said...

Adeh siap bt iklan lg nih

ainnoraini said...

Mesti sedapkan...

el said...

giler marveles taw..sedap betul..haiii bila lah leh rasa pavlova ni :)

Peri PiA said...

comel,nmpk sedap