Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Habis Madu Sepah Dibuang

Hari ini dipuja-puja .. kaulah yang paling cantek .. kau lah yang ku cinta .. kau lah yang paling banyak berjasa membawa ku berjalan merata. Tapiiiiiii bila kau tak mampu berjasa lagi .. "Jadi sampah lah kau hari ni". Hehehe. Pepatah Habis Madu Sepah Dibuang itu benar ye kawan-kawan .. kalau tak caya tengok ni.

Beli bulan Nov tahun lepas masa bercuti dengan Kak Nani dan famili. RM7.00 harganya. Setelah 5 bulan bersama .. sampai sini sahaja jodoh kita. Berkaki ayam kita keliling ofis harini dan bila harus ke Blok sebelah .. Kak Senahhhhh .. pinjam selipar. Sib baik saiz kita sama dan paling penting .. seliparnya pun sama. Ai beli 10 pasang masa tu agar Me and Girlfriends sedondon sehati sejiwa bersama. Hehehe.

OK. Sekarang tempat mu disini. Hari ni dalam Sejarah sebab first time Tong Sampah pun ada dalam Blog Misz-Ella. Kalau cantek ala-ala Lovely Lace tak pe gaks. Hehehe.


9 comments:

!eNa PnG said...

boleh dibaiki agie tue kak...

hidayah said...

nasib selipar...

:)

Irfa said...

jom buat karangan SAYA SEPASANG SELIPAR BERBUNGA KECIL ;)

~ ADANDO ~ said...

Pakai aje selipar jepun...Murah so boleh ganti selalu..

Melati Qistyna's Mummy said...

Rm7 5 bulan, berbaloi2 ... :D

ainnoraini said...

Dah sampai ajalnya tuu...

Nnt dpt la beli yg baru...

munna said...

munna ada banyak selipar klat ofis ni ...nak satu ke KC?

jeBateja said...

Selamat tinggal kepada yang berjasa....ahakz.....buat bakaq sampah bagus tu...ahakz

Peri PiA said...

i need a new pair too
sliper pia tapak dah haus,jatuh tadi (T_T)