Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Teacher .. Teacher

Masa zaman sekolah dulu, suka betul panggil cikgu 'Teacher .. Teacher ... " nak pulak cikgu bahasa Inggeris ataupun Cikgu Matematik kita Mr. Tay*dia pegi sekolah naik basikal .. ehehehe*. Saat terkenang alam persekolahan, rindu nak sebut panggilan tu. But i'm lucky because i until now, i still have a Teacher. Study atau belajar ialah 'on going process' .. tinggal lagi sekarang ni medium nya berbeza.

Well, last Sunday i was almost home alone cos diaorang ada hal so i told my Teacher Tinie that i will definitely feel boring spending my time alone at home. Almaklum ler .. teman kan dah terbiasa aktif sana sini .. teman mana reti duduk diam-diam - Tido .. tgk TV .. bangun tido .. tgk TV*mcm Mama teman masa teman anak dara dulu*Hehehe. So, Teacher Tinie suggest .. Jom jalan-jalan kat GM Plaza nak? Hah? Pukul bape? Lepas Zohor. OK. Set. Jumpa kat rumah u*happy mood sebab tak sendiri lagi* 

Teacher .. Teacher .. sometimes i do call her like that*sambil feel budak sekolah* Hehehe. Merah mata Teacher kerana contact lens itu. Finally not only GM, we also went to Klang Parade to get some CD's. My Teacher who is above 40 is so beautiful sampai kena ngorat kami masa men 'study' some dancing technique in the Internet.  Hehhh .. mati-mati i ingat Teacher kenal abg tu sebab Teacher spontaneously answered "Ha ah .. sebab kitorang berdua ni  Cikgu Aerobik and that man ulang-alik kat our table dua kali".  Dalam kereta bila borak balik tentang itu kita gelak sama-sama. Cisss .. Abg ni .. ngorat lak. Both are not available ye, Abg. Gi ngorat orang lain. Hehehe.

Banyak persamaan kami ~  Dua-dua suka makan .. dua-dua kuat exercise .. dua-dua suka bercakap .. dua-dua kuat gelak. Sib baik Aiman call me Mama and call her Mommy. Kalau tidak .. Hehehe. Akhirnya kami pulang selepas matahari tidak kelihatan lagi 'feeling 'full' and happy' sebab kita makan .. makan .. dan makan lagi. Tehehehhe ..

8 comments:

Pok Amai-Amai said...

Mcm ade iras KC. Nape kwn2 KC seme gojes mcm KC eh?

Alin Marlini said...

22 comel :)

Farah Shamsudin said...

makan makan pun kc tetap maintain..

diana said...

DIA CANTIK..:)

h4ni3 said...

dua-dua cantik!
hot mama gitu! :D

jeBateja said...

wahhhh....kena banyak bersenam ni...agar nampak comel....ahakz...

Iena Eliena said...

Blogwalking here...

cik iena follow your blog..
follow my blog juga ye(^_~)
www.ienaeliena.com

Irfa said...

nak cantik di usia 40an
hehe