Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Sakit + Kerja

Name je ada Sijil Cuti Sakit.
Tapi kita kat opis.
Tender punya pasal la ni.
Elehh .. yang kembung poket akaun boss gak.
Purse kita jap-jap kembung - kempis - kembung - kempis.
Hari ni kembung sangat sebab arini Gaji
Esok kempis balik la tueee ..
Hehehe.

Got story. Got Story. I got story to tell u. 
But now busy + busy + busy = Busy sangat-sangat.
Nanti kita cerita eh. Bye.


17 comments:

miloais milo said...

semoga cepat sembuh ye kakchik....
rajin2 makan ubat taww!

deno said...

jgn lupe makan ubat tau... :)

Daddy Ziyyad said...

wahhh..Klinik Jay tu kat mana? Catchy nama klinik..hehehhee

MC pun kena gi opis..kesian KC..ekekeke

munna said...

semoga lekas sembuh KC ye.... pstt... dpt gaji ye... bestnya...munna dah separuh melayang duit gaji

MamaYatie said...

get well soon kak chik...
kdg2 terpaksa la berkorban kan..hope keikhlasan ada balasan..paling tidak dari DIA

MamaEma said...

pekerja yang baik ni...hehehe

Huda said...

baiknya kc, cuti pun datang kerja ke? jaga kesihatan, gaji dah abis dahh..

ijam ismail said...

bw here..

Azian Elias said...

tunggu nii...

kakcik said...

Kakcik tunggu cerita dari Ella. :)

Mama Zharfan said...

moga KC cepat sembuh...stori apa tu..;)

Farah Shamsudin said...

Kc: gigihnye..sakit pn dtg keja..

Tina Othman said...

alamak, tu tinalah tu, hari ni cek gaji clear, esok dah susut byr bil hehe

take care kc

mrs Gee :) said...

rajin2 makan ubat KC.. me and hubby pun mc hari nih.. semua ak sihat..

qemaishak said...

Moga cepat sihat kakchik..sakit2 pun sempat buat kerja tu:)

Pok Amai-Amai said...

Eh, lmbt gak KC gaji kan? Yeay! Tak sbr nak tau cite pe tu. Hahahah!

Peri PiA said...

wish to b kuat semangat like u

t.care kc