Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Planning

Sometimes, when we stuck in between a journey we might consider back what we are doing. Muhasabah semula .. Apa benarkah rasa dan perasaan kita sekarang ini? Apakah perlu kita mengubah keadaan sedia ada atau kekal dengannya? Well .. Life is Easy .. Dont Make It Complicated. Hidup kena "happening" takmau "headpening". Hehehe. Kalaulah semudah itu ... . Senyum sokmo la kita semua, kannn.

Gambar masa ke Kota Singa bulan lepas. Saje letak kat sini untuk suka-suka. I am planning and working on something actually. Tentang diri sendiri .. Antara suka dan terpaksa ... Harap-harap menjadi. Apa dia? Eh .. mana leh bagitau. Tapi kalau nak tau gak .. keep in touch with me. Elelele .. macam la ko artis sume benda orang nak tau pasal kau. Ahahaha .. kelakar!! BTW, yesterday i learned a new things from my dearest friend Professor Dr. Rozzana .. "Social Connectors" .. She read about the article somewhere and immediately remember me. Nanti ada masa kita share about that kat sini. 

Gambar masa ke Event Sepetang Bersama Blogger bersama Denaihati. Sepanjang dua tahun berblog, i hardly attend an event. Maybe cos i ni pemalu yang teramat sangat especially to strangers and i dont have much time to socialize too but invitation from En. Amir whom i met during Honda Insight Test Drive tersangatlah sukar untuk ditolak. So i was there last Sunday .. memberi sokongan kepada Sahabat Blogger. Sesetengah orang pandang remeh benda-benda macam ni, kan tapi percaya tak selepas attend event tu saya dapat "knowledge" baru? Saya mula buka minda saya tentang sesuatu. That's why bila kita buat sesuatu .. make sure we gain something from what we re doing. Ilmu ada di mana-mana, kan. Nanti i share kat sini eh. At the moment, busy planning. Busy .. busy .. pun sambil-sambil tu sempat jenguk ke sini. Ehehehe .. pandai-pandai la bahagi masa, kan. OK. Got to go. Thank you for reading, ya.


5 comments:

Hanis Azla said...

semoga apa yang dirancang akan berlaku dengan baik.. take care kakchik..

Irfa said...

hai kakak cantik ;)

Mooniqueen said...

Sis, nape cantik sgt ni.pls share...

Wira Nordin said...

bila nak tukar .com ni kak?

www.colourfulsara.com said...

kak ella.. rinduuuu kat blog kak ella... sorry lama sara tak sempat nak lawat.. harini alhamdulillah.. dapat mi and letak komen.. =))