Wednesday, April 18, 2012

Saya dan Kekanda

Saya dan kekanda saya kan .. jumpa hari-hari pun tak jemu-jemu. Berborak dari siang sampai malam pun tak habis cerita. Bila kami luangkan masa berdua .. macam dunia kami yang punya. Ahhh ... over!! Hehehe .. BTW, seronok saya luangkan masa dengan kekanda. Macam-macam cerita .. macam-macam emosi .. macam-macam rasa  "Macam-Macam Ada".


Sessi Luah Rasa dengan Kekanda. Konon ringan .. angkara Teh Tarik menjadi berat.
Diet sangat la tue. Hehehe.


8 comments:

are_lin@yu said...

comel..hhehe

Azian Elias said...

i sama dgn my sister. Kalau meluah sometimes siap nangis2..hee

POSH76 said...

sedapnyer!!

Peri PiA said...

great moment

jeBateja said...

ahakz......den dgn dinda den pun tak jemu2...ahakz.....ahakz......

munna said...

blog kedua munna jumpa ada benda alah hot @ roll ni ..sedap ye kc

hidayah said...

seronok ada teman berbicara yang boleh dipercayai..
:)

Irfa said...

gerai ni baru bukak kat klia.tu ari dah bukak pastu tutup..lama kendian bukak balik..saya tak penah cuba :)
tp org kata sedap