You Doesn't Look Your Age

Tuesday, April 24, 2012

"You Doesn't Look Your Age"
Bila diberi 'statement' begini oleh seorang Amoi Comel di satu Event yang lalu ... it makes me think. Betul ke aku awet muda? Do i really doesn't look my age? Weeeeee .. kadang-kadang hepi .. kadang-kadang kerut dahi. Kerut dahi sebab Ishhh .. diaorang ni tak nampak ke 'my keduts' sana sini?

Kadang-kadang terfikir tak .. Kenapa yang tu nampak muda .. yang ni pulak nampak biasa-biasa sedangkan  kita sebaya? Mungkin tekanan dan kekangan kehidupan .. mungkin kerana kita sendiri tidak peduli atau perihatin dari awal lagi ... mungkin keadaan yang tidak mengizinkan. Tapi sebenarnya .. saya pun biasa-biasa je. Ada jugak keduts di sini sana. Penuaan tu kan proses semulajadi yang mana setiap dari kita kena hadapi. So, jangan takut tua eh. Hadapi je dengan senyuman. OK lah. Got to go. Mekaseh baca. Bye.






You Might Also Like

34 comments

Follow by Email

Like My Facebook

put your fb fan page like here