Tuesday, December 20, 2011

Lagi 2 hari ~ Majlis Kahwin Liana

Lagi 2 hari. Dah terdengar-dengar bunyi Kompang .. dah terbau harum wangi si bunga rampai .. dah terbayang sedap dan enak si Nasi Minyak .. dah ternyanyi-nyanyi lagu Selamat Pengantin Baru sambil senyum bahagia seorang diri. Best kan suasana di rumah kenduri?


Buat yang bertanya-tanya ~ Adakah saya akan berada di Majlis Perkahwinan Kakak Selebriti Blogger popular anak kepada kawan baik saya Kakak Cantek @ Kak Nani itu, jawapannya YA. I will be there. Ada antara kawan-kawan saya, my blog readers who has been invited by Kak Nani and family, jumpa di sana Sabtu ini.


Cantik kan kad kahwin Liana yang kami beli di Bandung masa Trip ke Jakarta bulan Mei yang lalu. Cantik + murah = worth!! Buat yang mahu melangsungkan perkahwinan, saya sangat-sangat 'sugget' agar terbang ke sana. Sangat berbaloi.

14 comments:

Mama Likha said...

tulah kc... rasa nk kawen lg sekali hehehe. dulu (2008) masa zte kawen, tkde idea pun nak terbang ke jakarta hehehe....


**jumpa di sana yerr ;p

Citarasa Rinduan said...

pasti majlisnya berjalan dengan penuh meriah dan gemilang

teringat kakcik syer entry ttg shopping disana..

kak.. macam biasa,nanti syer eik

kakcik said...

InsyaAllah, tahun depan Nani akan timang cucu la pulak. Bakal jadi Nenek Cantik. :)

el said...

pun x sabar nak tgk gambar2 kawin kakak hanis ni kc...

cantek kd kawin beliau..murah eh sn..:)

pinky said...

KC...nanti snap pic bebanyak k....nk tggu k.nani update blog bjanggutlah...almaklumlh tgh bz....huhuhu....

Chekgu Azrine said...

Selamat pengantin baru untuk liana..nti updatw bebnyk ye gambar mereka semua..

diana said...

lawa kad dia..
nampak eksklusiv...
kan??

Anaa said...

waaa, kad saja sudah grand.. lom majlis nya lagi.. :)

Tina Othman said...

alahai lama tak makan nasi minyak kenduri hehe

apapun tahniah buat kak nani sebab nak dpt menantu & selamat pengantin baru buat Liana & pasangan =)

alinac lover said...

kt mana tmptnyer kak

Hanis Azla said...

tentu meriah majlisnya nnt.. kadnya mmg cantik.. nnt share2lah gambar yer kak..

CikLilyPutih said...

jumpe kat sana ye. kite pun dapat undangan jugak

eliyaezlinalias said...

iyea! sesama kita menghavockan majlis itu nnt...
tggu saya tau!!!

kakyon said...

ye..kita jumpa di sana..