Wednesday, July 20, 2011

Berkampung la kita ..

21 .. 28 .. 2  ~ Tarikh-tarikh yang bakal membuat kita berkampung di opis bersama-sama. Tima kaseh pada 'orang baru dan orang lama' yang bagi komitment yang tinggi dalam menyiapkan 'Tender-tender kecik besar ini'. Tanpa korang .. patah kaki la kita.

Penat minda la kita arini. Keluar kejap during office hour ke Klinik kereta menghantar SUV men 'settle' kan yang tak siap hari Isnin haritu .. Pusing keliling meja .. bukak fail demi fail untuk menyempurnakan satu misi dan masih di ofis lagi walau dah hampir jam 8 malam ni. Habis 'task' ni esok pagi, ada dua lagi Special Task menanti. 27hb .. bakal berkampung di opis lagi. Hmmm .. apa pun .. "Alhamdulillah". Tetap bersyukur sebab "ada kerja"... ada tempat nak pegi hari-hari ... ada kawan-kawan yang dah lama bersama dan menerima tiap buruk dan baik kita. Something to look forward every day. Hmmm .. camtu lah lebih kurang cerita kita. 

OK .. selesai sudah berterapi minda. Meh kita sambung keja lagi. Figures? FOT? Attachment? Signature? Witness? Checklist? .....

7 comments:

Farah Shamsudin said...

aduh kc.. saya pun masih di opis ni.. 8.30pm dah ni..

rara pinkmafia said...

wahhhh akk mmg workholic.

ShErA said...

banyaknya keje kc....

diana said...

mak aih!!
kakchik tak balik rumah lagi??
rajin nya...:)

Nadia Abdullah said...

opisku..syurgaku nyeh3...

Ct Arina said...

rina lebih suke banyak keje dari takde. so xde la dok nganga je. hihi^^

cik bahulu oren said...

byk ke ckit ke,keje tu amanah utk kita kn kak...klo adik lg suka keje byk dr xde keje...hehehe