Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Masa untuk serbu ..

Yeay .. masa untuk serbu Gedung Parkson dan Metrojaya sebab dapat Cash voucher dengan percuma. Ini lah masanya untuk berbelanja dengan bijak, kan. Tapi, kalau tak cukup .. sila kempiskan dompet sendiri ye. Hihi.

Ari tu dah belanja 180 tapi still ada lagi. Ada sapa-sapa mau join?? Hihi.

14 comments:

najihah sahami said...

amboi..bnyak nya kakchik dpt..jeles...

Farah Shamsudin said...

saya nak join kc..

eliyaezlinalias said...

lunch taim nnt kita jumpa kt enterance parkson SJ eh!

oshin-jamel said...

wahhhh!!bestnye shopping... :)

Daddy Ziyyad said...

sekarang pun tgh MegaSales kan...best shopping.

My Little Diary said...

selamat bershopping...huhuuu
i baru abis duit shopping last saturday
sekrng dok diam2... ;p

alinac lover said...

waa besnye!!!

kd..yong plan nak ke pwtc today~

alinac lover said...

waa besnye!!!

kd..yong plan nak ke pwtc today~

sarah-najwan said...

wow..soping ajo..hehee

ai kene plan sblum poso pun nk soping2 gak utk raya..

Isteri Encek Bard said...

hihihihi best nie kak cik

Niena Pengembara Ilahi said...

wahh best nye, sy mmg suka bnda free ni hehe

rara pinkmafia said...

KC meh 10hengget.

Peri PiA said...

bestnya shopping

Mak Wardah said...

Yeye...kitapun ada. keje-keje mengempiskan purse bagila kat kita.