Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Makan-makan dengan kawan

Hari Jumaat malam .. pergi rumah Kakak Cantek. Hajat hati nak anta durian jer .. tapi disebabkan sampel cookies raya Kakak Cantek udah ada .. mari la kita mencuba bersama-sama.

Hampir 30 balang bersusun atas meja. Hmmmm .. konfius selera .. kelabu mata. Serius sedap cookies Kak Nani tahun ni. Si Yanti@Pinky order 5 jenis, kita order 3 termasuk lah Peanut Butter Cookies yang dibuat dari Pasty Shell, dalamnya taruk peanut butter paste dan dihias dengan sebijik Badam. Serius sedap. Tak penah lagi kita jumpa Peanut Butter Cookies special camtu. 

Pastu kita gi dinner ramai-ramai kat Restoran Tupai-Tupai Seksyen 13. Hmmmmm .. Tupai-Tupai KL lagi meriah. Hihi.

Kita kenyang. So, kita makan Fresh Garden Salad je.

Yanti@Pinky makan Nasi Goreng Kampung.

Alisya, Kakak Cantek dan Imran tengah syok makan.

Udang Petai Kakak Cantek punya. Kak Nani ni memang selera Melayu jati lah. Petai tak tinggal!! Kalah ai u. Hihi.

Mushroom soup untuk kembar ..

Tada ... Muka pucat kami berdua sebab udah lewat. Hihi.

Lamb Chop pilihan Alisya dan Hafiz

Dua beradik jambu dengan makanan. Hihi. Cuba tengok Imran senyum .. sebijik macam Hanis, kan.








14 comments:

eliyaezlinalias said...

tupai-tupai eh!!!!

Farah Shamsudin said...

aktiviti makan2 ye kc..

alinac lover said...

heheh muka dia panjang ke kan

Aku Ibu Muda said...

suka udang petai tu...

Isteri Encek Bard said...

nampak sedapnyer lamb chop

sarah-najwan said...

nati nk try mkn kat tupai2..seksyen 13 pj ko? atau s.alam

diana said...

kita hari ni teringn nak makan sambal petai..tapi petainya tak de..
hehehe

Daddy Ziyyad said...

Seksyen 13 Shah Alam atau PJ?

My Little Diary said...

huhu...
sampel kuih raya dah ada...

munna said...

menu tghari ni sambal udang petai munna makan....

Ct Arina said...

rina x reti makan salad camtu. hihi^^ hebat ah kc!

Peri PiA said...

kalau dpt join kan best,hihi

ha'ah dh lame nak tego im memang persis hanis

azzey said...

bestnya dpt layan menu2 yg sedap tu...:)

NaniRostam said...

salam semua...haah dah siap sample kuih raya...silalah datang rumah....malu kalo...ajak KC.