Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Duduk diam-diam boleh??

Masa untuk duduk diam-diam sebab kepala 'ting tong' setelah dibaja dengan bau-bauan kurang menyenangkan lewat petang tadi.

Syhhhhh .. Korang diam-diam eh? Baca jer jangan tanya apa-apa. Baca diam-diam tau ... Tuan rumah tengah pening. Hihi.

15 comments:

Ct Arina said...

bau ape la tu kc? haha

Peri PiA said...

alahai cian kc ku,meh pia picitkan hihi

rara pinkmafia said...

baik kak.kami diam ni.

Farah Shamsudin said...

ok.. saya diam yee.. sok2 saya tanye..

Bulan said...

nak tye gak.nape kak?hekhekhek

Cempaka R.Minta said...

hii
akak
sakit orang perempuan kot

Tina Othman said...

patutlah sunyi je, dah suruh duduk diam2 =)

Princess Nur said...

Sssss...nur btul2 diam ni kc..Dgn blog skali diam..Heee

diana said...

hari ni memang hari untuk pening la kakchik..:)

eliyaezlinalias said...

Ok ok ok fok diam laa nehhhh

luahfikiran said...

SAKAM,
KALAU DIAM, BIARLAH DIAM BERISI !

bspotgurl said...

KC ella, jgn lupa makan ubat tau

Adzriel AB said...

mana boleh..tangan ni gatal jugak nak meng up date blog.

risa said...

kakak chantek!! wat hapen? erkss
suruh diam kann..okehhh

My Little Diary said...

eh! ada orang kentut ker?
sampai bau kurang menyenangkan...huhu