Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Rahsia Hati.

Betul kata Kak Nani ~ 
Rahsia di hati .. Bila terluah .. boleh jadi kontroversi.
Nak pulak buat yang suka berkias dan bermain bahasa mcm saya ni.
Mcm-mcm andaian orang ye?
Whatever .. As long as you are at the right track ..
U knows .. God knows ..
Yang penting hepi. Hihi.

9 comments:

ct N honey said...

yang penting kita happy..

Innanie | Ariffin said...

ada bagus, ada tak KC.

Kalau kita berkias, assumption dari orang boleh buat sesuatu lagi bertambah buruk.
Tapi, kalau kita berterus terang plak, takut mengecikkan hati orang! beselah tu kak kan, dunia!!!

lagenda said...

Kena tinggi ilmu karifat klu nk tafsir kiasan KC nih..hihihi

PinKy MoMMa said...

bak kata nora danish..yg penting kite enjoyyyyy ;)

idup terlalu singkat utk diratapi ecehhh ;)

Isteri Encek Bard said...

BETUL TU KC... APPY SELALU

Farah Shamsudin said...

yea.. yang penting happy..

logorithm said...

Hidup biar sedap. :->

[18SX] Cinta malam pertama

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5

[U] Logorithm buat logo baru untuk fan page EqbalZack.com!

Ct Arina said...

setuju. selalu je rahsia hati ni d salah erti. apelah nasib =(

Peri PiA said...

mau happyyyy,penting :)