Berkampung la kita ..

Wednesday, July 20, 2011

21 .. 28 .. 2  ~ Tarikh-tarikh yang bakal membuat kita berkampung di opis bersama-sama. Tima kaseh pada 'orang baru dan orang lama' yang bagi komitment yang tinggi dalam menyiapkan 'Tender-tender kecik besar ini'. Tanpa korang .. patah kaki la kita.

Penat minda la kita arini. Keluar kejap during office hour ke Klinik kereta menghantar SUV men 'settle' kan yang tak siap hari Isnin haritu .. Pusing keliling meja .. bukak fail demi fail untuk menyempurnakan satu misi dan masih di ofis lagi walau dah hampir jam 8 malam ni. Habis 'task' ni esok pagi, ada dua lagi Special Task menanti. 27hb .. bakal berkampung di opis lagi. Hmmm .. apa pun .. "Alhamdulillah". Tetap bersyukur sebab "ada kerja"... ada tempat nak pegi hari-hari ... ada kawan-kawan yang dah lama bersama dan menerima tiap buruk dan baik kita. Something to look forward every day. Hmmm .. camtu lah lebih kurang cerita kita. 

OK .. selesai sudah berterapi minda. Meh kita sambung keja lagi. Figures? FOT? Attachment? Signature? Witness? Checklist? .....

You Might Also Like

7 comments

Follow by Email

Like My Facebook

https://www.facebook.com/norzaila.ismail