Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

I need your help. Tolong saya boleh?

Hai .. hai .. Good morning. Selamat pagi Sabtu yang 'head pening'. Pagi-pagi udah 'tensi-tensi' gara-gara perjalanan 24km dari rumah ke opis mengambil masa dua jam disebabkan 'Road Block'. Udahlah peha kita tengah sakit dan sengal gara-gara 'exercise pushing the load' kat Gym petang semalam. 60 kali kita kena push load tu dengan peha kita tau. Kau ingat 'weight training' senang? Hmmm .. cuba dulu baru tau. Hihi.

Wahhh .. sempat lagi mengupdet blog eh? Eleh .. sesekali ..., pe salahnya, kan. Yang tak curi masa updet blog, diaorg curi masa online kat telephone, online kat FB, borak mesra dengan opismet. Pe beza dgn ai? Ce cite sikit ... Jangan hipolah.

OK .. cukup sudah  melalut ke Laut China Selatan gara-gara 'tensi' di pagi hari. Nak tanya ni .. sapa tau kot-kot ada rumah sewa kat Bandar Baru Uda, Johor Baru? Nak segera ni. Ujung bulan ni nak masuk dah. Sapa-sapa yang tau, especially my 'Southern readers' ... boleh email kita tak? Tolong eh. Thanks .... *belum apa-apa dah wish TQ*Hihi.

14 comments:

Mama Zara said...

Betul tu KC..jangan nk tipu lah kan kalau langsung tak de curi2 'masa' kt opis nih :)

Princess Nur said...

Kc keje ke ari ni? Slmt bkerja ya..

sarah-najwan said...

sian gak kalu jem gtu kan kat jln..sobarrr...

saya xde info sal rumah tu..

Aidah said...

salam, akak nak pindah ke BBU ke? nanti saya tolong tanyakan kat kawan2 yang dok kat situ..

norh said...

kesian nya akak..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

roadblock di mana2...sian gak adik2 blk kl mlm td lmbt smpi gara2 roadblock..

sis jgn tensi2 ye.adik tgu sis bg tau jd ke tak projek esok..huhu.cam tak sempat jek nak cr tiket

qemaishak said...

qema pun curi masa kat opis gak ni, tapi kerja tetap setel hihi..

nasib baik perjalanan ke opis pagi ni clear je, tak kena laluan road block:)

Izan Ishak said...

mmg head pening kalau dah jam kan KC... Aduhhh...

Peri PiA said...

saba je la kan kc,kc ke nk pindah?

Tina Othman said...

kc kerja?? byk ofis tutup hari ni, lgpun mana2 pun jalan jam teruk sangat

Ct Arina said...

kakcik nak duk jb ke skang? uiiii dekat ngan rina la! haha =D rina xde la taw kc.. tapi kc boleh survey kat mudah.my.. biase ade.. pastu sms rina, rina tolong tengok umah tu ok ke x. ecewah. hihi

diana said...

kakchik nak pindah jb pulak ke??

Farah Shamsudin said...

kc stay jb ke nanti ni? jauhla kite yee..

Aidah said...

maaf, tak dapat cari rumah yang sesuai untuk disewakan.