Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Kedai hari Jumaat

Hmmmm .. ramai betul orang makan kat kedai hari Jumaat (TGIF) ni. Nama je ekonomi tak baik, tapi rakyat Malaysia masih mampu makan di Restoran mewah camni. Mahal gila. Dua orang makan dah RM145. But it's ok .. bukan ai bayar .. ada orang belanja. Hihi. Mekaseh yer .. Esok-esok belanja ler lagi.

Apple Lush Crush

Brocolli ... lupa sudah nama dia. 

Bila dah bukak, gitu la rupa dia. Dalam ada bawang, brocolli kisar 
pastu dicampur dengan cheese. Sedap sangat.

Tak tau nama ..

Kalau nampak Grilled Salmon, confirmed la ai punya, kan.





14 comments:

Pembawa_Wacana said...

dua orang cecah rm145??? aiyak! Memang sah-sah saya tak masuk kak...kalau masuk pun sekali setahun je ler...sambut anniversary...huhu

Encik MamaT said...

yang mampu memang depa tak kisah kak cik.... duit banyakk... yang orang yang mcm saya ni memang la berasa.. huhuhuu....

Isteri Encek Bard said...

uiksss bleh tahan harga dier kak

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

untung la orang blaje...mak aiii mahalnyer...

eliyaezlinalias said...

our family's fav restaurant neh!!!

diana said...

145 ringgit 2 orang makan??
tu dia..
145 ringgit boleh beli lauk 2 minggu kat umah kita ni kakchik..hehhe

kakyon said...

lupa nak wish.besday kakchik 3july kan.sape belanja tuuu...hehe

makdara TERdiva said...

huishh! mahei gilerr

tak penah masuk..penah lalu jer :)

sarah-najwan said...

untungnya awk KCE...heheheh
sapa la nk blanja saya mkn gtu2..huhu

logorithm said...

Tak mampu ah nak makan kat TGIF. Lebih baik dibelanjakan duit tuh untuk benda lain yang lebih berguna. :-)

[18PGSX] Logorithm's Wordless Wednesday #5

[U] Logorithm buat logo baru untuk fan page EqbalZack.com!

Ct Arina said...

kc si penggemar ikan salmon! hihi^^

Ibu Darwisy said...

sedapnye..x penah lagi mkn kat sini..harga mmg mantop.. ;)

Peri PiA said...

xpenah pekena hehe

alinac lover said...

yong x mampu huhu