Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Jom kita tembak nyamuk

Eeeee .. bengang betul dengan nyamuk ni. Rasa nak perang habis-habisan dengan dia. Dok 'ngeng .. ngeng .. ngeng .. ' ujung telinga suci ai ni. Rimas betul la.

Ai kan .. kalo terpaksa bersatu projek dengan Nyamuk ni .. sure bengang punya. Hari ni dia buat perangai lagi. Boss kita nak gi meeting cool jer .. rilek jer .. dia lak yang kecoh. Adehhh .. pe hal la ko ni Nyamuk @ Ayah Pin? Gelabah tak tentu pasal .. menyibuk tak kena tempat. Orang lain nak gi meeting .. orang lain pulak yang kecoh. Bangang yang membengangkan!! 

10 comments:

Isteri Encek Bard said...

sabar, dear sabar. huhuhuh

risa said...

wahhhhhhhhhhhh takutnya..kakak cantek marah neh..sabau kak

Tina Othman said...

kalau boleh lempang, lempangkan aje

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

guna ridsect je sembur muka dia hehehe

Ibu Darwisy said...

sabar KC sabar..meh sy sembur ngan ridsect nyamuk tu..

kak ina kl said...

jom sembur nyamuk tu dengan ridscet.

Happy birthday Ella..semuga panjang umur, di murahkan rezeki dan berbahagia selalu. Sedap dapat makan pavlova buatan Nani tu.

ani said...

nyamuk tu memang nak rasa penampar..tu dia datang cari kak chik

My Little Diary said...

bwk bertenang KE...
dia nak berkawan je tu... hehe

eliyaezlinalias said...

cam tau jek nyamuk mana..heheheh

Peri PiA said...

grrrr