Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Pen cantek beraroma

Pen cantek beraroma. Wangi sangat-sangat. Tanpa Alkohol ye kawan-kawan. Ringan, ringkas, senang nak bawak ke mana-mana. Kalo tetiba terbau sesuatu yang kurang menyenangkan, kuarkan dari handbag .. sembur je. Sapa sangka ianya 'pepiyum', kan. Rupa pen .. rupa-rupanya 'pepiyum'. Oh .. Bedah tertipu. Haaa .. ingat Tipah je tertipu?? Dengan pen cantek ni, bukan Tipah jer .. Kak Bedah, Kak Joyah, Abg Dolah pun bisa tertipu tau. Hihihi.

Murah aje ~ RM15. Kalo pakai jimat-jimat .. tahan le lama sikit. Tapi kalo korang spesis yang memang jakun dengan wangi-wangian macam ai ni ... hmmmm .. cepat bebenor le ringan nya. Ai pantang jumpa u. Hihihi.

Waaaa .. macam-macam 'brand' ado. Pompuan Lelaki .. sume ada. Pilih aje yang mana suka. Nak tak?? nak tak?? Beli la korang. Hadiahkan kat kawan-kawan ker .. wangikan rumah ker???? Ecece .. rumah kalo nak disembur dengan minyak wangi sebesar ini .. cepat kempislah dompet kita, kan??Hihihi.

Ekceli 'pepiyum cantek' ni anak sedara kita yang jual. Kita beli sebab nak 'support' dia. Mana la tau .. berkat sokongan Mama Uda dia ni .. bisnes yang kecil bakal menjadi besar 20 tahun akan datang. Masa tu, mesti Amir dah jadi Tokoh Korporat.  Jangan lupa Mama Uda eh. Eh .. korang kalo ada yang nak beli, contact kita eh. Nanti kita tolong ..





7 comments:

Aida Azryn said...

mula2 ingatkan pen. LOL

Tina Othman said...

senang nak bawak merata2 ye, tak berat, menarik tu

Farah Shamsudin said...

lol.. bedah tertipu nii.. ingatkan pen! tahan lama ke kak baunya?

Mama Gee said...

wahh best ni...senang nk selit kan....handy....

eliyaezlinalias said...

jumpa kc baru pas aerobik peluh2 lekitlekat pon wangi...agak nya berendam dlm pepiyum kottt! hahahaha

alinac lover said...

peh akak! best tu..sempoi je pakai pen gini

pena rozie said...

Cantik pen... hi...hi...hi... popiyum.