Featured Post

Jom Gaya Hidup Sihat ~ Makan dan Exercise

Another chapter of my exercise diary .. hidup Misz-ella camni la .. kalau tak kerja, exercise. Kalau tak kat Event kat Gym. Tu je la tempat...

Gembira dan bahagia

Cari lah gembira dan bahagia itu sebab ia adalah kunci untuk menjadi seorang insan yang berkualiti dan sejahtera. Buat apa yang kita suka ... berdampinglah dengan insan yang kita sayang .. InsyaAllah "Bahagia". Kehidupan yang bahagia akan melahirkan insan yang berkualiti dan sejahtera mindanya. Kita tak akan sakit hati dan tersiksa jiwa melihat kehidupan insan lain sebab kita telah memperolehi kebahagiaan kita sendiri. Bila kita merasa bahagia, kita akan bersyukur dengan apa yang kita ada. Kita tidak akan terkinja-kinja dan terseksa jiwa melihat yang lain.


Tapi .. buat masa sekarang .. saya masih belum bahagia sepenuhnya kerana line internet masih sengal buat minggu yang ke 4. Nak bukak website Gomen lagi la letih. Assignment sedang menunggu .. keja pulak tak boleh jalan. Hello Tuan Besar ... sila la paham .. Online Registration tak boleh dilakukan sekarang ..

10 comments:

Aku Ibu Muda said...

tension eh kak chik bila internet slow...

MamaYatie said...

sama la kita...asyik turun naik jerk

Qaseh dalia adelia said...

line memang sengal ..smpai ke teganu kesengalannya

eliyaezlinalias said...

kalo cerita gomen apapon sengal kaedah nyer!

qemaishak said...

susah kan kakchik kalau line tenet sengal..nasib baik tmpt qema okey dah ni kalau tak panjang mikir nak balik je haha

aizamia3 said...

kalau line internet slow ok lagi, ni kalau takde langsung lagi tak boleh buat hape.. ;)

Farah Shamsudin said...

kalaulah berkaitan dengan gomen memang lah line internet nya slow motion.. berjanggut nak tunggu woo..

Qaseh said...

yg lain boleh sabar tp bila line internet ni xde rasa membara jeee amarah ni..

Amy Syaquena said...

seminggu x mengadap internet dah macam orang gile je , rasa x sempiurna hidup huhu...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

saya salah sorang mangsa kesengalan tenet broadband tak blh nak komen..buka blog kwn2 pun susah